ΣΤΗΛΕΣ

Τρίποντο που θα ζήλευε και ο Ρέτζι Μίλερ!

Τρίποντο που θα ζήλευε και ο Ρέτζι Μίλερ!

Δείτε το απίστευτο και πιθανότατα τυχερό τρίποντο που πέτυχε μαθήτρια από την Ιντιάνα σε αγώνα του σχολικού πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην πολιτεία της Ιντιάνα έχουν γίνει "μαγικά" πράγματα στο μπάσκετ! Προσθέστε κι αυτό στη λίστα! Η παίκτρια των ΜcCutcheon Maverics (High School), Γκαμπριέλ Γκέρι πέτυχε ένα απίστευτο τρίποντο στη νίκη της ομάδας της με 56-36 με αντίπαλο την ομάδα των Λαφαγιέτ Τζεφ Μπρόνκος στο τοπικό ντέρμπι της πόλης Λαφαγιέτ.

Η Γκέρι προσπάθησε να σώσει μια χαμένη μπάλα. Όχι μόνο την έσωσε, αλλά σημείωσε ένα τρίποντο, το οποίο όσο και να προσπαθείς δεν μπορεί να μπει ποτέ! Πραγματική πρωτοπόρος (maverick) η Γκέρι.

Και σαν να μην έγινε τίποτα η έφηβη σούτινγκ γκαρντεπέστρεψε γρήγορα στην άμυνα. Επρόκειτο για μια "μαγική" βραδιά στο Λαφαγιέτ με την Γκέρι να πραγματοποιεί ρεκόρ καριέρας με 24 πόντους και επτά εύστοχα τρίποντα! Η ομάδα της είχε χάσει τους έξι από τους προηγούμενους επτά αγώνες.

Ολόκληρη η Αμερική ασχολείται με τη μελαχροινή μαθήτρια της Β' Λυκείου, η οποία φιλοδοξεί να παίξει μπάσκετ και σε κολλεγιακό επίπεδο.

Η βραδιά κύλησε καλά για ολόκληρη την οικογένεια της, αφού σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων η ομάδα του πανεπιστημίου Purdue όπου είναι βοηθός προπονητή ο πατέρας της, Γκρεγκ Γκέρι έκανε την έκπληξη και νίκησε το Νο11 πανεπιστήμιο του Ιλλινόι(ς). Ο Γκέρι έμαθε για το κατόρθωμα της κόρης του μετά το τέλος του ματς.

Εξαιτίας της δουλειάς του η "Γκάμπι", όπως την αποκαλούν, έχει αλλάξει εννέα φορές σχολείο. "Αλλά το γήπεδο και το μπάσκετ είναι το ίδιο όπου κι αν πας", υποστήριξε η μεγάλη πρωταγωνίστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ