ΣΤΗΛΕΣ

Τρελό σόου για μία κόκκινη κάρτα!

Τρελό σόου για μία κόκκινη κάρτα!

O άσος της Γκινγκάμπ, Μπενζαμίν Ανγκουά, έδωσε μάχη για να μην αποβληθεί ο γκολκίπερ της ομάδας του στο φινάλε του ματς με τη Μονπελιέ φέρνοντας σε... αμήχανη θέση τον διαιτητή (VIDEOS).

Θεαματικό φινάλε είχε το βράδυ του Σαββάτου η αναμέτρηση της Μονπελιέ με τη Γκινγκάμπ (2-1) για την 8η αγωνιστική της Ligue 1 καθώς στο τελευταίο δεκάλεπτο έγιναν σχεδόν τα πάντα.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 83' με τον Μποβού, η Μονπελιέ έκανε το 2-1 στο 87' με τον Μοντανιέ και δύο λεπτά αργότερα η Γκινγκάμπ έμεινε αναγκασμένη να ολοκληρώσει με 10 παίκτες το ματς μετά την απόφασή του διαιτητή Φιλίπ Καλτ να αποβάλλει τον γκολκίπερ Μαμαντού Σαμασά.

Αυτό που προκάλεσε αίσθηση πάντως ήταν η φοβερή προσπάθεια που κατέβαλε ο Ιβοριανός αμυντικός της Μπενζαμίν Ανγκουά να εμποδίσει τον διαιτητή να δείξει την κόκκινη κάρτα στον συμπαίκτη του, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να του ρίξει κάτω την κάρτα!

Παρά τη φιλότιμη προσπάθειά του πάντως ο διαιτητής παρέμεινε αμετακίνητος στην αρχική του απόφαση και αφού σήκωσε την κάρτα από το χορτάρι έστειλε τον Σαμασά λίγο νωρίτερα στα αποδυτήρια σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές...

Σημειώνεται πως με αυτό το αποτέλεσμα, η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League παρέμεινε καθηλωμένη στον πάτο της Ligue 1, έχοντας να επιδείξει μόλις δύο νίκες σε όλες τις διοργανώσεις από το ξεκίνημα της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ