ΣΤΗΛΕΣ

Τρελή καζούρα στον Άνταμ για το πέναλτι

Τρελή καζούρα στον Άνταμ για το πέναλτι

Βρετανοί φίλαθλοι ανέλαβαν να εξηγήσουν τι πραγματικά συνέβη στην εκτέλεση του άστοχου πέναλτι του Τσάρλι Άνταμ. Πήρε "φωτιά" το twitter! (pics&video)

H Λίβερπουλ επέστρεψε στα τρόπαια μετά από έξι χρόνια κατακτώντας το Λιγκ Καπ απέναντι στην Κάρντιφ με 3-2 στα πέναλτι.

Στη συγκεκριμένη διαδικασία οι μισοί παίκτες δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Ανάμεσά τους και ο Τσάρλι Άνταμ που έστειλε την μπάλα τόσο ψηλά που χάθηκε από το τηλεοπτικό πλάνο!

Τι συνέβη όμως σε αυτό το πέναλτι; Που κατέληξε η μπάλα; Ένας Βρετανός φίλαθλος φρόντισε να αποκαλύψει ότι ο Άνταμ βρήκε κάποιο στόχο.

Ανέβασε ένα video στο διαδίκτυο λύνοντάς μας τις απορίες:

Ένας άλλος φίλαθλος όμως είχε διαφορετική άποψη. Έφτιαξε μια πρόχειρη είναι η αλήθεια φωτογραφία αλλά ιδιαίτερα κατατοπιστική για το που πήγε η μπάλα. Τη συνοδεύει με τη λεζάντα "Βρέθηκε η μπάλα στο πέναλτι του Άνταμ".

Τρελή καζούρα στον Άνταμ για το πέναλτι

Πάρτι στο twitter!

Φυσικά o Άνταμ δέχθηκε και "χτυπήματα" μέσω twitter. Αμέσως μόλις έχασε το πέναλτι, ενημερωθήκαμε για την ακριβή ώρα που θα προσγειωθεί το πέναλτι το βράδυ της Δευτέρας: "CharlieAdam's penalty will land at 11.35pm tomorrow evening."

Άλλος χρήστης αποκάλυψε ότι η NASA προσέφερε "χρυσάφι" στα πόδια του Άνταμ, μόλις τον είδε να εκτοξεύει την μπάλα προς τον Κρόνο: "NASA have made a £50m bid forCharlieAdamafter seeing him launch the ball to Saturn."

Μέσω twitter ανέβασε φωτογραφία και χρήστης-παρωδία του Μάριο Μπαλοτέλι:

Τρελή καζούρα στον Άνταμ για το πέναλτι

Τα αστεία στο δημοφιλές δίκτυο με τη NASA συνεχίστηκαν. Σύμφωνα με άλλο χρήστη, η NASA επιβεβαίωσε ότι η μπάλα που σούταρε ο Άνταμ είναι επίσημα δορυφόρος της Γης: "NASA have confirmed that the ball used forCharlieAdam's penalty is now officially a satellite of planet Earth."

Αρκετοί ήταν αυτοί που έγραψαν ότι ο Άνταμ σκόραρε στο γειτονικό ...Emirates όπου η Αρσεναλ έπαιζε με την Τότεναμ. Ποιο 5-2; Στις καθυστερήσεις η μπάλα που έφυγε από τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ μπήκε στα δίχτυα της Τότεναμ και 6-2: "GOAL!!!!! Arsenal 6-2 Tottenham (90+4 Hours) Charlie Adam with a lovely finish from 12 miles away !!!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ