ΣΤΗΛΕΣ

Τραυματίστηκαν για να γλιτώσουν!

Τραυματίστηκαν για να γλιτώσουν!

Η Λα Μποκάνα κέρδιζε με 4-1 την Ντεφενσόρ Μπολίβαρ για το Κύπελλο του Περού, όταν πέντε ποδοσφαιριστές της δεύτερης αυτοτραυματίστηκαν για να γλιτώσουν την, ακόμη βαρύτερη, ήττα. (video)

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λα Μποκάνα και την Ντεφενσόρ Μπολίβαρ για το Κύπελλο του Περού σημαδεύτηκε τόσο από την άνετη επικράτηση της πρώτης, όσο κυρίως από τον τρόπο που επιχειρήθηκε να ανακοπεί αυτή, με πέντε ποδοσφαιριστές της δεύτερης να (αυτο)τραυματίζονται.

Η Ντεφενσόρ Μπολίβαρ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα δύο ποδοσφαιριστών και με λίγα λεπτά να απομένουν για την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, ούτε τέσσερις, αλλά πέντε ποδοσφαιριστές της Ντεφενσόρ Μπολίβαρ έπεσαν κάτω, παριστάνοντας τους τραυματίες για να σταματήσει αυτή.

Με τον ταυτόχρονο τραυματισμό των πέντε ποδοσφαιριστών 83', ο επιθετικός της Λα Μποκάνα εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση για να βάλει και πέμπτο γκολ, και σύμφωνα με τα περουβιανά ΜΜΕ ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρηση. Και όλα αυτά ενώ εκκρεμεί η ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ