ΣΤΗΛΕΣ

Το "χατ-τρικ" του Γκιγκς!

Το "χατ-τρικ" του Γκιγκς!

Ενός σκανδάλου μύρια έπονται... Μετά την Ίμοτζεν Τόμας και τη σύντροφο του αδερφού του, Νατάσα, το τελευταίο σενάριο θέλει τον Ράιαν Γκιγκς να έχει πλαγιάσει και με τρίτη γυναίκα. Για ποιο λόγο αποκαλείται πλέον "ο νέος Τάιγκερ Γουντς".

Το πρώτο "χτύπημα" στην οικογενειακή ηρεμία του Ράιαν Γκιγκς (παντρεμένος εδώ και χρόνια με τη Στέσι Κουκ από την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά) ήταν η αποκάλυψη της εξάμηνης σχέσης του με την Ίμοτζεν Τόμας, ενώ την περασμένη Κυριακή ήρθε και η δεύτερη "κεραμίδα", όταν έγινε γνωστό ότι η σύζυγος του αδερφού του, Νατάσα, είχε κρυφή σχέση από το 2003 και μετά με τον Ουαλό άσο.

Όσοι πάντως βιάστηκαν να πουν ότι τα βάσανα για τον Γκιγκς έχουν σταματήσει, πήραν την Τρίτη ένα "καλό μάθημα", με το τελευταίο σενάριο να θέλει τον 37χρονο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει απατήσει τη σύζυγό του και με τρίτη γυναίκα.

Το νέο αυτό σκηνικό αποκτά μάλιστα ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη στιγμή που ήταν η Νατάσα Γκιγκς, γυναίκα του αδερφού του Ράιαν, Ρόντρι, που έβγαλε και άλλα "άπλυτα" του Γκιγκς στη φόρα.

"Μία μυστηριώδης γυναίκα μου τηλεφώνησε και μου είπε "Δεν είσαι η μοναδική που κοιμάσαι με τον Ράιαν", ανέφερε χαρακτηριστικά η νύφη του Ράιαν Γκιγκς, με πολλά αγγλικά ΜΜΕ να αναρωτιούνται αν θα βρεθούν και άλλες γυναίκες που θα κάνουν το ίδιο στο άμεσο μέλλον!

Μην μου γυρνάς την πλάτη (χορηγέ)...

Αυτό δεν είναι ωστόσο το μοναδικό πρόβλημα για τον Ράιαν Γκιγκς, με αρκετά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια χορηγών προς το πρόσωπό του και σκέψη για διακοπή της συνεργασίας μαζί του.

"Ο Ράιαν απειλείται να γίνει ο νέος Τάιγκερ Γουντς αφού αρκετοί σπόνσορες σκέφονται να τον εγκαταλείψουν.

Ειδικοί της αγοράς προβλέπουν ότι επιχειρήσεις που τον έχουν βοηθήσει σημαντικά στο να έχει σήμερα περιουσία 34.000.000 λιρών, θα αντιδράσουν αρνητικά βλέποντας να διαλύεται η εικόνα του οικογενειάρχη.

Η μεγαλύτερη συμφωνία του Γκιγκς, που του έχει αποφέρει 20.000.000 λίρες, είναι με την αθλητική εταιρία Reebok, αλλά οι άνθρωποί της αρνούνται τώρα να απαντήσουν σε ερώτημα της εφημερίδας μας για το αν θα τον στηρίξουν από εδώ και στο εξής", αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η "Daily Mail".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ