ΣΤΗΛΕΣ

Το χαστούκι του τελικού!

Το χαστούκι του τελικού!
© REUTERS

Η Μπέρμιγχαμ πήρε την πρώτη κούπα στο Νησί αλλά στην Άρσεναλ "βράζουν" με το ύπουλο χαστούκι στον Λορέν Κοσιενλί την ώρα των πανηγυρισμών των "μπλε"! Μήνυμα οργής του Γουίλσιρ στο Twitter του (pic+video).

Η Μπέρμιγχαμ ήταν η μεγάλη νικήτρια κόντρα στην Άρσεναλ με το γκολ του Ομπαφέμι Μάρτινς στο 89', όμως το το τρίτο ημίχρονο του τελικού του Carling Cup δεν έχει τελειώσει ακόμα...

Αιτία είναι μία unfair ενέργεια από την πλευρά των "blues" λίγα δευτερόλεπτα μετά το 2-1, με τον τηλεοπτικό φακό να δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Μπάρι Φέργκιουσον έριξε σφαλιάρα (!) στο κεφάλι του Λορέν Κοσιενλί την ώρα που έτρεχε να πανηγυρίσει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του το "χρυσό τέρμα" του Μάρτινς.

"Μπράβο στον παίκτη της Μπέρμιγχαμ που έριξε χαστούκι στον Κοσιενλί στο κεφάλι όταν σκόραραν, μεγάλη ενέργεια εκ μέρους σου!", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο μέσος των "κανονιέρηδων" Τζακ Γουίλσιρ, την ώρα που αρκετοί φίλοι των Λονδρέζων ζητούν να επιβληθεί ποινή στον πρώην άσο της Ρέιντζερς για το αντιαθλητικό χτύπημά του.

Υπενθυμίζεται πως ο Κοσιενλί ήταν μαζί με τον Στσέσνι οι δύο μοιραίοι παίκτες της Άρσεναλ στη φάση του 89ου λεπτού, αφού μετά την φαινομενικά ακίνδυνη κεφαλιά του Ζίγκιτς μπερδεύτηκαν μεταξύ τους, με τη μπάλα να στρώνεται στα πόδια του Μάρτινς και εκείνον να χαρίζει το τρόπαιο στη Μπέρμιγχαμ με πλασέ σε ανυπεράσπιστη εστία!


szólj hozzá: Arsenal 1-2 Birmingham

Το χαστούκι του τελικού!
© TWITTER/@JACK_WILSHERE

Το μήνυμα που ανέβασε στο Twitter του ο Τζακ Γουίλσιρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ