ΣΤΗΛΕΣ

Το συγκινητικό Τ-shirt για Κασάνο!

Το συγκινητικό Τ-shirt για Κασάνο!

Έναν ξεχωριστό τρόπο για να δείξουν τη συμπαράστασή τους στον Αντόνιο Κασάνο βρήκαν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης πριν το ματς με την Οσασούνα. Δείτε τι έκαναν!

Ο Αντόνιο Κασάνο αφήνει καλές αναμνήσεις σε όποια ομάδα και αν έχει παίξει. Απόδειξη η σημερινή κίνηση των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι πριν από την έναρξη του μεσημεριανού αγώνα με την Οσασούνα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" (7-1) κατέβηκαν στο χορτάρι φορώντας όλοι τους μία φανέλα με το Νο 19 στην πλάτη.

Το συγκεκριμένο νούμερο επιλέχτηκε φυσικά επειδή ήταν αυτό που φορούσε ο Κασάνο όταν έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης πριν μερικά χρόνια, ενώ στο μπροστινό μέρος του λευκού T-shirt ήταν γραμμένη η φράση "Forza Antonio" (" Καλή δύναμη Αντόνιο"), ώστε να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στην καρδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, ο άνθρωπος που είχε την ιδέα να δείξουν με αυτό τον τρόπο πως βρίσκονται στο πλευρό του ήταν ο Σέρχιο Ράμος.

Να σημειωθεί ότι ο 29χρονος Ιταλός επιθετικός της Μίλαν είχε μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Ρόμα τον Ιανουάριο του 2006, έχοντας συνολικά 29 συμμετοχές με τους "μερένγκες" (24 στο πρωτάθλημα και 5 στο Champions League) και 2 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ