ΣΤΗΛΕΣ

Το πιο "τρελό" χτύπημα φάουλ της χρονιάς!

Το πιο "τρελό" χτύπημα φάουλ της χρονιάς!

Ένα από τα πιο απίστευτα γκολ της χρονιάς πέτυχε η Νιούκαστλ κόντρα στη Στόουκ, με παίκτη της να "παρενοχλεί" για πάνω από 1 λεπτό (!) τον αντίπαλο γκολκίπερ λίγο πριν την εκτέλεση φάουλ (video).

Σύμφωνα με τη σοφή λαϊκή ρήση "στον πόλεμο και στον έρωτα όλα επιτρέπονται", ίσως όμως θα έπρεπε να συμπεριλάβουμε και το... ποδόσφαιρο.

Αφορμή η αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής (29ης) στην Premier League μεταξύ της Νιούκαστλ και της Στόουκ, με τις "καρακάξες" να ξεκινούν την ανατροπή στο ματς (2-1 το τελικό σκορ) με έναν ασύλληπτο τρόπο.

Με το σκορ στο 0-1 λίγο μετά το 70ο λεπτό και με τον Γιοάν Καμπάγ να έχει στήσει τη μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή για εκτέλεση φάουλ, ο Στίβεν Τέιλορ φρόντισε να βάλει και αυτός το χεράκι του (όλο του το σώμα βασικά...) προκειμένου η μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα.

Και αυτό γιατί πήγε εσκεμμένα και έκατσε μπροστά, με μερικά μέτρα απόσταση, από τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς, με τον αμυντικό της Νιούκαστλ να έχει πλάτη το τείχος και τον Καμπάγ και να ενδιαφέρεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο πως θα εκνευρίσει και θα χαλάσει τη συγκέντρωση του αντίπαλου γκολκίπερ...

Μετά από ένα λεπτό περίπου αποφάσισε να τον αφήσει στην ησυχία του, όμως την αποστολή του την εκπλήρωσε και με το παραπάνω αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα.

Ο Καμπάγ εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα αφού πρώτα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπέγκοβιτς, στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Το σίγουρο πάντως είναι πως στη συνείδηση των φίλων της Νιούκαστλ, ειδικά εκείνων που στέκονταν στο πέταλο πίσω από την εστία του Βόσνιου κίπερ, το συγκεκριμένο τέρμα έχει δύο... πατέρες. Τον σκόρερ Καμπάγ και τον "προβοκάτορα" Τέιλορ!

Απολαύστε την απίστευτη φάση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ