ΣΤΗΛΕΣ

Το ντέρμπι της... κοιλιάς στη Γουίμπλεντον

Το ντέρμπι της... κοιλιάς στη Γουίμπλεντον

Ο αγώνας μεταξύ της Λούτον και της Γουίμπλεντον στο πλαίσιο της League 2 ήταν ξεχωριστός καθώς τέθηκαν δύο αντιμέτωποι δύο από τους πλέον ευτραφείς παίκτες στο Νησί (video).

"Μιλάμε για ποδόσφαιρο ή σούμο;" αναρωτιέται σε σχετικό θέμα η ηλεκτρονική έκδοση της "Gazzetta dello Sport", με τους Ιταλούς να χαρακτηρίζουν τον σαββατιάτικο αγώνα μεταξύ της Λούτον και της Γουίμπλεντον ως το "ντέρμπι της κοιλιάς".

Προς τι όλα αυτά αναρωτιέστε; Μα εξαιτίας του γεγονότος πως στην αναμέτρηση αυτή για την τέταρτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος βρέθηκαν αντίπαλοι στο γήπεδο δύο από τους πιο "τροφαντούς" παίκτες που παίζουν μπάλα επαγγελματικά στο Νησί.

Το ντέρμπι της... κοιλιάς στη Γουίμπλεντον
© GETTY IMAGES

Παίκτης της Λούτον τουλάχιστον μέχρι το 2016 θα είναι ο Στιβ ΜακΝάλτι, ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα νέο διετές συμβόλαιο

Ο ένας ήταν ο 30χρονος Άγγλος αμυντικός της Λούτον, Στίβεν Μάικλ ΜακΝάλτι ενώ απέναντί του είχε τον 32χρονο συμπατριώτη του επιθετικό της Γουίμπλεντον, Αντεμπάγιο Ακινφένβα, με τον δεύτερο μάλιστα να εντυπωσιάζει με τα 100+ κιλά του στο πρόσφατο φιλικό της ομάδας του κόντρα στην Τσέλσι του Μουρίνιο.

Το ντέρμπι της... κοιλιάς στη Γουίμπλεντον
© CHELSEA FC/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Ο Αντεμπάγιο Ακινφένβα αποκαλείται "Big Ade" ("Μεγάλος Άντε") αλλά και "'Beast" ("Τέρας") λόγω των παραπανίσιων κιλών του

Όσο για τη νικήτρια του αγώνα αυτή ήταν η Γουίμπλεντον με γκολ του Τουμπς στο 41ο λεπτό με ασίστ του... Ακινφέβα!

Ντέρμπι πολλών κυβικών στη League 2:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ