ΣΤΗΛΕΣ

Το νέο "χιτ" του Νεϊμάρ

Το νέο "χιτ" του Νεϊμάρ

Μετά το βίντεο που τραγουδούσε το "Ai se tu pego" στα αποδυτήρια της Σάντος και το τραγούδι να γίνεται στη συνέχεια τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, κυκλοφόρησε καινούργιο βίντεο με τον επιθετικό της βραζιλιάνικης ομάδας με άλλο τραγούδι αυτή τη φορά. Ακούστε το νέο "χιτ" του Νεϊμάρ. (video)

Μπορεί κάθε μεγάλος σύλλογος του πλανήτη να θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον Νεϊμάρ, ωστόσο ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως απολαμβάνει να παίζει με τη φανέλα της Σάντος.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως, που ο Νεϊμάρ επιδεικνύει το ταλέντο του στο τραγούδι. Πριν περίπου ένα χρόνο, όταν είχε βγει στη δημοσιότητα το βίντεο με τον επιθετικό της ομάδας να χορεύει και να τραγουδάει στα αποδυτήρια το "Ai se tu pego", αμέσως μετά το τραγούδι έγινε τεράστιο "χιτ".

Το κανάλι της ομάδας έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με το βραζιλιάνο επιθετικό να δίνει ένα ρεσιτάλ τραγουδιού στα αποδυτήρια της ομάδας. Χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο σαν μικρόφωνο και κάνοντας και κάποιες χορευτικές κινήσεις, ο Νεϊμάρ φαίνεται πως "το ζει" το τραγούδι.

Το σίγουρο είναι πάντως πως για να γίνει ένας παίκτης που θα τον θυμούνται για αρκετά χρόνια, θα πρέπει να αφήσει το... τραγούδι και τη Βραζιλία και να κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη.

Το τραγούδι ονομάζεται "Te Esperando" ("θα σε περιμένω") και απ' ότι φαίνεται ήδη έχει αρχίσει να γίνεται επιτυχία, μετά το βίντεο του βραζιλιάνου επιθετικού. Δείτε το βίντεο με το νέο "χιτ" του Νεϊμάρ:

Ο Νεϊμάρ χορεύει και τραγουδάει το "Ai se tu pego" στα αποδυτήρια της Σάντος:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ