ΣΤΗΛΕΣ

Το νέο "μαγικό" του Ροναλντίνιο!

Το νέο "μαγικό" του Ροναλντίνιο!

Ο Ροναλντίνιο "τρέλανε" τους συμπαίκτες του στη Φλαμένγκο στην προπόνηση της Τρίτης. Πρώτα με το υπέροχο "bicycle" γκολ που πέτυχε και κατόπιν με την... κουλ αντίδρασή του. Δείτε το video!

Μπορεί να είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα της σεζόν στη Βραζιλία αλλά στη Φλαμένγκο δουλεύουν σε φουλ... ρυθμούς.

Αιτία η συμμετοχή της ομάδας στον πρώτο γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τη "Φλα" να έχει επικρατήσει 2-1 εκτός έδρας της Ρεάλ Ποτοσί και να περιμένει πως και πως τη ρεβάνς στο γήπεδό της, προκειμένου να σφραγίσει τη συμμετοχή της στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διοργάνωσης της Νοτίου Αμερικής.

Στην προπόνηση πάντως της Τρίτης όλα τα φλας άστραψαν πάνω στον Ροναλντίνιο, ο οποίος δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάταση όσον αφορά στην ικανότητά του να τιθασεύει τη μπάλα .

Απόδειξή ήταν το πανέμορφο γκολ με χτύπημα "bicycle" που πέτυχε στο οικογενειακό διπλό (ύστερα από άψογο κοντρόλ της μπάλας με το στήθος) αλλά και η αντίδρασή του αμέσως μετά τις επευφημίες των υπόλοιπων άσων της ομάδας.

"Ήρεμα, ήρεμα, ήρεμα", είπε στους συμπαίκτες του, και όλοι τώρα αναρωτιούνται αν ο Βραζιλιάνος έχει φυλάξει ανάλογα "τρικ" και για τον αγώνα της Τετάρτης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ