ΣΤΗΛΕΣ

To μαγικό τρικ του Κουένκα!

To μαγικό τρικ του Κουένκα!

Η Μπαρτσελόνα "χαζεύει" με την τεχνική της και στις προπονήσεις. Απόδειξη το άκρως θεαματικό κόλπο με τη μπάλα που έκανε ο Ισαάκ Κουένκα. Δείτε τον!

Ο 20χρονος Κουένκα έχει μόλις έξι συμμετοχές στη Μπαρτσελόνα, όμως παρόλα αυτά αποδεικνύει με το καλημέρα πως δικαίως ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποφάσισε αυτό το καλοκαίρι να τον προωθήσει στην πρώτη ομάδα.

Στις λίγες συμμετοχές του εντός γηπέδου, ο ακραίος χαφ έχει ήδη δείξει αρκετά καλά στοιχεία, ενώ φροντίζει να δείχνει πως κατέχει τα μυστικά του αθλήματος και στις προπονήσεις των "μπλαουγκράνα".

Αυτό φάνηκε περίτρανα σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις όπου οι συμπαίκτες του έμειναν με το στόμα ανοιχτό με την επίδειξη υψηλής τεχνικής του Κουένκα, όπου κατάφερε με εκπληκτικό τρόπο να περάσει τη μπάλα κάτω από τα πόδια του.

Να σημειωθεί ότι ο Καταλανός έκανε επίσημο ντεμπούτο με τους πρωταθλητές Ευρώπης στις 19 Οκτωβρίου κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν (Champions League), στις 25 Οκτωβρίου έκανε ποδαρικό στη La Liga αγωνιζόμενος για 90 λεπτά με αντίπαλο τη Γρανάδα, ενώ στις 29 του ίδιου μήνα σκόραρε το πρώτο (και μοναδικό ως τώρα) γκολ του, στο 5-0 επί της Μαγιόρκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ