ΣΤΗΛΕΣ

Το... ξεβράκωμα του Σακίλ Ο'Νιλ!

Το... ξεβράκωμα του Σακίλ Ο'Νιλ!

Ένα χαμένο στοίχημα απέναντι στον Τσαρλς Μπάρκλεϊ υποχρέωσε τον Σακίλ Ο'Νιλ να μείνει χωρίς παντελόνι μέσα σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής. Δείτε το απολαυστικό video!

Οι "κόντρες" του Σακίλ Ο'Νιλ με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ ήταν ομηρικές από το ξεκίνημα της παρουσίας τους στην εκπομπή "Inside the NBA", σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που οι Έρνι Τζόνσον και Κένι Σμιθ να μη μπορούν να συγκρατήσουν αρκετές φορές τα γέλια τους με τα καμώματα των δύο πρώην άσων του NBA.

Πριν από λίγες ημέρες όμως, αυτή η αντιπαράθεση έπιασε "κόκκινο", με τον "Σακ Ατάκ" να χάνει προσωπικό στοίχημα από το "στρογγυλό βουνό των ριμπάουντ" και να μένει με το σώβρακο στο στούντιο.

Φυσικά, το γεγονός αυτό δεν τον πτόησε καθόλου, αφού στη συνέχεια προσέφερε ακόμα μεγαλύτερο σόου στους παρισταμένους (και στους τηλεθεατές), χορεύοντας πάνω στο πλατό.

Ποιο ήταν το στοίχημα των δύο ανδρών; Είχαν διαφωνήσει για το ποιος είναι ο κορυφαίος πάουερ φόργουορντ στο NBA, με τον Σακίλ Ο'Νιλ να επιλέγει τον Μπλέικ Γκρίφιν και τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ να ψηφίζει Κέβιν Λαβ.

Τότε λοιπόν ο "Σακ" έριξε την ιδέα πως ο υποστηρικτής του παίκτη που θα έπαιζε χειρότερα στο παιχνίδι Μινεσότα Τίμπεργουλβς (Λαβ) - Λος Άντζελες Κλίπερς (Γκρίφιν) θα ήταν αναγκασμένος να κάνει ένα μίνι στριπτίζ στο πλαίσιο της εκπομπής.

Στα στατιστικά υπήρχε ισορροπία, 17 πόντους και 14 ριμπάουντ για τον Λαβ και 21 πόντους και 10 ριμπάουντ για τον Γκρίφιν, όμως το μπάζερ-μπίτερ του Λαβ στο φινάλε υποχρέωσε τον Σακίλ Ο'Νιλ να πληρώσει το στοίχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ