ΣΤΗΛΕΣ

Το καλάθι της χρονιάς από... τσιρλίντερ!

Το καλάθι της χρονιάς από... τσιρλίντερ!

Στο μπάσκετ τα πάντα μπορούν να συμβούν... Ακόμα και να ευστοχήσει σε τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου μία τσιρλίντερ, εκτελώντας ακροβατικό. Δείτε το α-πί-στευτ-το video!

Όσες φορές και αν έχουμε πει "τα έχουμε δει όλα στον αθλητισμό", η πραγματικότητα είναι αυτή που έρχεται να μας διαψεύσει με τον πλεον κατηγορηματικό τρόπο.

Τελευταία τρανή απόδειξη οι απίστευτες σκηνές που εκτυλίχθησαν στο πλαίσιο της αναμέτρησης William Carey- Auburn Montgomery (αμερικανικό κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ), όπου η Άσλι Άρναου πέτυχε κάτι το αδιανόητο.

Η τσιρλίντερ των γηπεδούχων έκανε ένα ακροβατικό για να πιάσει τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και να την πετάξει με δύναμη κατά την προσγείωσή της στο παρκέ, με τη μπάλα να καταλήγει απευθείας στο καλάθι.

"Nothing but net", που λένε οι Αμερικανοί, με την τσιρλίντερ και μέλος της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της William Carey να γνωρίζει την αποθέωση από όσους ήταν παρόντες στο γήπεδο και το video με το κατόρθωμά της να ταξιδεύει ήδη σε όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου.

Δείτε τα videos:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ