ΣΤΗΛΕΣ

To fair-play του Κλόζε

To fair-play του Κλόζε

Fair play από αυτά που δεν έχουμε συνηθίσει έγινε στον αγώνα της Λάτσιο κόντρα στην Νάπολι. Ο Μίροσλαβ Κλόζε σκόραρε με το χέρι, το παραδέχτηκε, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το γκολ και να αποθεωθεί από τον κόσμο της Νάπολι. Διαβάστε αναλυτικά. (video)

Ο αγώνας μεταξύ Νάπολι και Λάτσιο μόλις είχε ξεκινήσει και η Λάτσιο είχε κερδίσει κόρνερ. Ο Γερμανός επιθετικός βάζει περίεργα το σώμα του και καταφέρνει να σκοράρει. Και κάπου εκεί αρχίζει η σύρραξη.

Ο Κλόζε είχε σκοράρει με το χέρι, γεγονός το οποίο είδαν και οι παίκτες της Νάπολι, φαίνεται και στον τηλεοπτικό φακό αλλά με τους διαιτητές να μην έχουν ξεκάθαρη άποψη, η ένταση έκανε την εμφάνισή της.

Την λύση έδωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που βλέποντας τους συμπαίκτες του να πανηγυρίζουν αλλά και τους αντιπάλους να αντιδρούν πολύ έντονα αποφάσισε να πάει προς τον διαιτητή και να παραδεχτεί ότι σκόραρε με το χέρι.

Ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα, ο κόσμος αποθέωσε τον αντίπαλο και οι συμπαίκτες του Κλόζε μάλλον δεν συμφωνήσαν ιδιαιτέρα με την κίνηση του επιθετικού της ομάδας τους.

Το γεγονός πέρασε στην ιστορία και μάλλον, παρά την διαφορετική άποψη κάποιων φίλων της Λάτσιο, τιμά τον Γερμανό στράικερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ