ΣΤΗΛΕΣ

Το (δολοφονικό) τάκλιν της χρονιάς

Το (δολοφονικό) τάκλιν της χρονιάς

Aπίστευτο: εντός γηπέδου αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα όμως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βιετνάμ του επέβαλε τιμωρία-σοκ 28 αγωνιστικών για φάουλ σε αντίπαλο (video)!

Η "έμπνευση" του Tran Dinh Dong να πέσει με μεγάλη δύναμη στα πόδια του Nguyen Anh Hung στην αναμέτρηση Song Lam Nghe An-An Giang (1-0) αποδείχτηκε καταστροφική.

Και αυτό γιατί από το εγκληματικό τάκλιν που έκανε έθεσε νοκ-άουτ τον αντίπαλό του για σχεδόν έναν χρόνο (σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών) ενώ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βιετνάμ τιμώρησε τον 26χρονο άσο της Song Lam Nghe An με ποινή-μαμούθ 28 αγωνιστικών!

"Η ποινή έχει σκοπό να προειδοποιήσει τους παίκτες σε όλη τη χώρα, καθώς η βίαιη συμπεριφορά εντός γηπέδου γίνεται όλο πιο συχνή", αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας ενώ όπως έγινε γνωστό πέρα από την ποινή των 28 αγωνιστικών αποκλεισμού, ο "θύτης" καλείται να καλύψει και όλα τα ιατρικά έξοδα του τραυματία συναδέλφου του.

Το εντυπωσιακό πάντως στο συγκεκριμένο περιστατικό ήταν πως ο παίκτης συνέχισε κανονικά στον επίμαχο αγώνα καθώς ο διαιτητής είχε κρίνει πως το φάουλ του ήταν μόνο για κίτρινη κάρτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ