ΣΤΗΛΕΣ

Το διπλό "φάουλ" του Μουρίνιο!

Το διπλό "φάουλ" του Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τράβηξε όλες τις κάμερες στο "Καμπ Νόου": αρχικά με απίστευτο μορφασμό για τον... ιδρωμένο Μέσι και έπειτα με το χτύπημα (;) στον Φάμπρεγας. Δείτε videos!

Οι περισσότεροι έχουν εστιάσει στην κίνηση του Ζοζέ Μουρίνιο να κινηθεί πισώπλατα και να τραβήξει το αυτί του Τίτο Βιλανόβα (βοηθός προπονητή στη Μπαρτσελόνα) θέλοντας να ρίξουν τα βέλη τους προς τον "special one" όμως ο Πορτογάλος φρόντισε να δώσει και άλλα.. δικαιώματα στους αντιπάλους του.

Η πρώτη ήταν στο 55ο λεπτό, όταν ο Λιονέλ Μέσι είχε λεκτική διαμάχη κοντά στη γραμμή του πλαγίου άουτ με τον Μαρσέλο, με τον Μουρίνιο να κάνει με γκριμάτσες ότι δεν μπορούσε να αντέξει την μυρωδιά του ιδρώτα του Αργεντινού που περνούσε εκείνη την ώρα από μπροστά του.

Αναμφίβολα, η εν λόγω ενέργεια από πλευράς "Μου" προκάλεσε πλήθος αλγεινών σχολίων, με αρκετούς να θυμίζουν ότι ο τεχνικός της "βασίλισσας" λειτουργούσε "πονηρά", γνωρίζοντας πως υπάρχει κάμερα που καταγράφει μέχρι και τον... λόξιγκά του.

Αυτή ίσως να μην είναι η μοναδική φορά ωστόσο που βγήκε...οφσάιντ ο Μουρίνιο, καθώς ενδέχεται να έχει κλωτήσει τον Σεσκ Φάμπρεγας στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Μετά το πολύ σκληρό τάκλιν του Μαρσέλο στον Ισπανό άσο στο 94ο λεπτό, που είχε ως αποτέλεσμα το χορτάρι του "Καμπ Νόου" κοντά στους πάγκους να θυμίσει πεδίο πολεμικής σύρραξης, μία συγκεκριμένη οπτική λήψη δείχνει τον 48χρονο τεχνικό να πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής το Νο 4 των "μπλαουγκράνα".

Από την κίνηση του δεξιού ποδιού του Πορτογάλου πολλοί είναι αυτοί που εικάζουν ότι βρήκε -έστω και ελαφρά-τον πεσμένο Φάμπρεγας, αν και η παρουσία τόσων σωμάτων θα αφήσει πάντα να πλανάται ένα τεράστιο ερωτηματικό γύρω από την επίμαχη φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ