ΣΤΗΛΕΣ

Το απίστευτο χτύπημα του Φελπς!

Το απίστευτο χτύπημα του Φελπς!

Επειδή αποχώρησε από την κολύμβηση, δεν σημαίνει πως ο Μάικλ Φελπς σταμάτησε να καταρρίπτει ρεκόρ. Δείτε την εκπληκτική προσπάθεια του στο γκολφ! Δείτε επίσης και τον σκύλο που εισέβαλε στο γήπεδο.

Το γκολφ επιστρέφει στο ολυμπιακό πρόγραμμα στο Ρίο ντε Τζανέιρο και ενδεχομένως μαζί του και ο Μάικλ Φελπς στην ενεργό δράση.

Ο αθλητής με τα περισσότερα μετάλλια στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων περνάει ευχάριστα την ώρα του, παίζοντας γκολφ με τους διάσημους φίλους του. Απ΄ότι φαίνεται θέλει να είναι πρώτος και στα πράσινα γήπεδα!

Στο θρυλικότερο course στο σπορ, στο Σεντ Άντριους της Σκωτίας, ο Φελπς πέτυχε ένα από τα πιο θεαματικά putts στην τηλεοπτική ιστορία του γκολφ, από απόσταση που μετρήθηκε 53 γιάρδες (48 μέτρα) κατά τη διάρκεια του τουρνουά "Dunhill Links Championships".

Ενθουσιασμένη η "βολίδα από τη Βαλτιμόρη" δήλωσε " είναι το μεγαλύτερο putt που έχω πετύχει και είναι απίστευτα κουλ συναίσθημα".

Όπως είπε και ο τηλεσχολιαστής "οι επαγγελματίες θα σκότωναν για να πετύχουν τόση ακρίβεια". Στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετέχουν celebrities με επαγγελματίες παίκτες. Στη Σκωτία βρίσκονται ο Γιόχαν Κρόιφ, ο ντράμερ των Bon Jovi Τίκο Τόρες, ο τέσσερις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Μάθιου Πίνσεντ και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Τζέιμι Ρέντναπ.

Παρτενέρ του Φελπς είναι ο Βρετανός γκόλφερ Πολ Κέισι, ο οποίος είχε και εκείνος τη στιγμή του στο γήπεδο σήμερα. Την ώρα που ετοιμαζόταν να χτυπήσει τη μπάλα, είδε ένα χαριτωμένο σκυλί να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο και να αρπάζει το μπαλάκι.

Το απίστευτο χτύπημα του Φελπς!

Ο εισβολέας

Το απίστευτο χτύπημα του Φελπς!

Πήρε τη λεία του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ