ΣΤΗΛΕΣ

Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τρίποντο του Φελίπε Ρέγιες!

Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τρίποντο του Φελίπε Ρέγιες!

Το σουτ της χρονιάς στην ACB κατοχυρώνεται στον Φελίπε Ρέγιες. Δείτε πώς ο αρχηγός της Ρεάλ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στο καλάθι της Μανρέσα, μετά την επαναφορά από τη ρακέτα στα 4 δέκατα (video)!

Στην κυριακάτικη αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μανρέσα για την ACB, ο Φελίπε Ρέγιες πέτυχε ένα απίστευτο buzzer-beater που οι Ισπανοί έχουν προλάβει ήδη να βαφτίσουν "το καλάθι της χρονιάς". Ο ίδιος ο αρχηγός της "βασίλισσας" το χαρακτήρισε "καλάθι τύχης".

Με το σκορ να είναι 51-28 λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έκαναν την επαναφορά με 4 δέκατα να απομένουν και ο Φελίπε Ρέγιες κατάφερε σε αυτό το διάστημα να πετύχει ένα απίστευτο τρίποντο από τη γραμμή του άουτ με γυρισμένη την πλάτη!

Δείτε επίσης το αυτοκαλάθι του αιώνα και το σούπερ κάρφωμα για πολλά επιφωνήματα .

Φυσικά, η αποθέωση που γνώρισε ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ και αρχηγός της Ρεάλ από τους συμπαίκτες του, δεν περιγράφεται.

Για την ιστορία, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μανρέσα επικρατώντας με το τελικό 111-63, διευρύνοντας έτσι το σερί της σε 9-0 σε ισπανικό πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Ο ίδιος ο αρχηγός της "βασίλισσας" ομολόγησε λίγο αργότερα πως "αυτό είναι καλάθι που μπαίνει μια φορά στη ζωή σου. Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ πιστεύω αυτό που έγινε. Ήταν καλάθι καθαρής τύχης και είμαι ευτυχής για αυτό"!

Απολαύστε την τρομερή φάση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ