ΣΤΗΛΕΣ

Το τραγικό χριστουγεννιάτικο δώρο του Ιμπραχίμοβιτς στη σύζυγό του

Το τραγικό χριστουγεννιάτικο δώρο του Ιμπραχίμοβιτς στη σύζυγό του
© AP

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επέλεξε να προσφέρει ένα ξεχωριστό, αλλά ιδιαίτερα εγωκεντρικό δώρο στη σύζυγό του για τα Χριστούγεννα. (PHOTO)

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πέρα από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής είναι γνωστός και για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Παρ' όλα αυτά, στην προσωπική ζωή του έχει διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ, αφήνοντας μακριά απ' τα φώτα της δημοσιότητας τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Ο Σουηδός στράικερ είναι νυμφευμένος με το μοντέλο, Χέλενα Σέγκερ, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Μαξιμίλιαν και τον Βίνσεντ. Η ίδια έχει επιλέξει να μείνει στην σκιά του σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απολαμβάνοντας την οικογενειακή γαλήνη.

Βέβαια, αν κρίνουμε απ' το δώρο που της προσέφερε ο 35χρονος άσος για τα Χριστούγεννα, δεν πρέπει να είναι και ιδιαίτερα ευχαριστημένη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Sun", ο Ιμπραχίμοβιτς έδωσε έναν ξεχωριστό, αλλά συνάμα εγωκεντρικό δώρο στη σύζυγό του για τις εορτές.

Συγκεκριμένα, της χάρισε ένα κάδρο με τη φωτογραφία απ' τον πρόσφατο πανηγυρισμό του με τον Τζέσι Λίνγκαρντ, ο οποίος έγινε... viral. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή στην "Sun", ο Ζλάταν ενθουσιάστηκε απ' την σκηνή κι αποκάλυψε πως θα είναι το δώρο του στη γυναίκα του για τα Χριστούγεννα.

"Την είχε στην κατοχή του αρκετές ημέρες πριν, επομένως ήταν ένα εύκολο δώρο", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο.

Θυμηθείτε τον πανηγυρισμό:

Το τραγικό χριστουγεννιάτικο δώρο του Ιμπραχίμοβιτς στη σύζυγό του
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ