ΣΤΗΛΕΣ

Το sex doll, ο Κλοπ και ο Σωκράτης

Το sex doll, ο Κλοπ και ο Σωκράτης

Στην διάρκεια των πανηγυρισμών της Ντόρτμουντ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας ένας οπαδός της Μπορούσια πέταξε στον Παπασταθόπουλο μια sex doll με φωτογραφία του Κλοπ. (VIDEO)

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε κατά τους πανηγυρισμούς της Ντόρτμουντ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας και στην βόλτα με το πούλμαν που έκαναν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και οι συμπαίκτες του.

Ένα σκηνικό το οποίο ήταν και λίγο... "σέξι" καθώς ένας οπαδός της Μπορούσια πέταξε προς τον Έλληνα αμυντικό ένα sex doll. Αρχικά ο Σωκράτης το πήρε στα χέρια του και το έδειχνε γελώντας στους συμπαίκτες του.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όμως είδε ότι η κούκλα είχε πάνω τη φωτογραφία του Γιούργκεν Κλοπ και την πέταξε πάλι στο πλήθος που πανηγύρισε και το οποίο του την γύρισε ξανά με τον Έλληνα στόπερ να την πετάει πάλι πίσω και να ζητάει ένα διαφορετικό ενθύμιο. Ευτυχώς την τρίτη φορά πήρε στα χέρια του μια μπλούζα ως δώρο από τους οπαδούς της Ντόρτμουντ την οποία και επιδείκνυε στους φίλους της Μπορούσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ