ΣΤΗΛΕΣ

Το "έχει" στο ποδόσφαιρο ο Τζάστιν Μπίμπερ

Το "έχει" στο ποδόσφαιρο ο Τζάστιν Μπίμπερ

Τα ποδοσφαιρικά του προσόντα έδειξε ο 21χρονος performer, Τζάστιν Μπίμπερ, παίζοντας με παιδιά σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς στην Καλιφόρνια. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Έχει εκατομμύρια θαυμαστές και εκείνους που λατρεύουν να τον μισούν. Στα κοριτσάκια κάνει θραύση και το όνομά του έχει παγκόσμια απήχηση, αν και είναι μόλις 21 ετών. Οι λίγο μεγαλύτεροι δεν... συγκινούνται ιδιαίτερα με τα τραγούδια και την καλλιτεχνική του φλέβα.

Ο Καναδός τραγουδιστής, Τζάστιν Μπίμπερ, αν και είναι από μια χώρα που δεν τη λες και ποδοσφαιρομάνα, έδειξε πως μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς με την μπάλα στα πόδια. Εντάξει, δεν βγάζει και μάτια, αλλά έχουμε δει πολύ χειρότερους να προσπαθούν να το παίξουν... Μέσι.

Σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς στην Καλιφόρνια, μπήκε για να παίξει με ένα τσούρμο παιδιά και έκανε τις ντρίμπλες του και τα τσαλίμια του. Ναι μεν δεν ήταν συνομίληκοί του οι αντίπαλοι, ώστε το δείγμα να είναι ασφαλές, αλλά τουλάχιστον φαινόταν ότι μπορούσε να κοντρολάρει το τόπι και να το κουμαντάρει.

Πάρτε μια γεύση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ