ΣΤΗΛΕΣ

Το έριξε στο ποτό ο Κρστιτς

Το έριξε στο ποτό ο Κρστιτς

Ενόσω περιμένει να πάρει το "ΟΚ" από τους γιατρούς για να επιστρέψει στη δράση, ο Νέναντ Κρστιτς βρήκε έναν εναλλακτικό τρόπο για να εξασφαλίζει τα προς το ζην. Ξεκίνησε την παραγωγή της δικής του βότκας!

Εδώ και ενάμιση χρόνο ο Νέναντ Κρστιτς προσπαθεί να επιστρέψει στα παρκέ, για να κάνει τα τελευταία επαγγελματικά του βήματα. Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Γαλατάσαραϊ το καλοκαίρι λύθηκε άρον άρον, λόγω των προβλημάτων που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει στα γόνατα, με αποτέλεσμα να παραμένει ελεύθερος στην αγορά.

Όχι όμως και υγιής, αφού οι ενοχλήσεις δεν λένε να τον αφήσουν σε ησυχία. Ενόσω λοιπόν συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης προκειμένου να αφήσει οριστικά πίσω τους πόνους, σκέφτηκε να ασχοληθεί με κάτι ακόμη. Πολύ μακρινό από τον αθλητισμό. Την παραγωγή... βότκας!

Ο θηριώδης σέντερ βρίσκεται αυτή την περίοδο στη φάση μαζικής παραγωγής του γνωστού ρωσικού ποτού, που φέρει το όνομά του, με σκοπό να εξασφαλίσει με έναν διαφορετικό τρόπο τα προς το ζην. Με την οικογένειά του να ασχολείται επί σειράς ετών με τα αλκοολούχα ποτά και την παραγωγή τους, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη δεδομένη εμπειρία που υπάρχει και να την εκμεταλλευτεί για να βγάλει κάποια έξτρα χρήματα.

Το κατά πόσο θα πιάσει τόπο η επένδυσή του, θα το μάθουμε στο μέλλον. Σε πρώτη φάση πάντως, δείχνει αποφασισμένος να πετύχει στον συγκεκριμένο τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ