ΣΤΗΛΕΣ

Το επικό ξέσπασμα του Πανούτσι!

Το επικό ξέσπασμα του Πανούτσι!

Ο Κριστιάν Πανούτσι αποβλήθηκε από τον διαιτητή για διαμαρτυρία κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λιβόρνο με την Κροτόνε και αμέσως μετά έδωσε.. ρεσιτάλ σε live συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή. Μην χάσετε το VIDEO!

H Λιβόρνο αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς γκολ απέναντι στην 2η της βαθμολογίας Κροτόνε για την 29ης αγωνιστική της Serie B, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφυγαν από το γήπεδο με πολλά παράπονα ελέω της απευθείας κόκκινης κάρτας που αντίκρυσε στο 20' ο αρχηγός Αντρέα Λούτσι, για φάουλ πάνω στον αντίπαλο αμυντικό Μπρούνο Μαρτέλα.

Η φάση αυτή έκανε τον Κριστιάν Πανούτσι να διαμαρτυρηθεί έντονα στον διαιτητη Φραντσέσκο Πάολο και να αποβληθεί από τον πάγκο και στο περιθώριο του ματς εξαπέλυσε "δριμύ κατηγορώ" κατά του άρχοντα του αγώνα μέσω live παρέμβασής του σε τηλεοπτική εκπομπή.

"Δεν υπήρχε κακία στο μαρκάρισμά του, απλά καθυστέρησε να βάλει το πόδι του. Κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε 42 αποβολές στη Serie B. Θα πρέπει να παιζουμε για να χορεύουμε; Τι στο διάολο", είπε αρχικά ο εξοργισμένος Πανούτσι, με τον άλλοτε άσο των Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης να συνεχίζει:

"Δεν είναι δυνατόν να δουλέουμε με αυτό τον τρόπο. Εγώ δεν έδειξα έλλειψη σεβασμού σε κανέναν. Πώς θα μιλάμε; Πώς θα συνεργαζόμαστε; Η απάντηση του διαιτητή στην ανάλυσή μου ήταν "Ράψ'το για να μην σε βγάλω έξω".

Συγχωρέστε με για το ξέσπασμα αλλά δεν μπορώ να δουλεύω έτσι. Εάν είχα δείξει έλλειψη σεβασμού θα ερχόμουν εδώ να ζητήσω συγγνώμη. Μας πετάνε πάντα έξω. Σε 20 χρόνια καριέρας αποβλήθηκα μόνο μία φορά ως ποδοσφαιριστής και είχα πάντα σεβασμό για τους διαιτητές.

Όμως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι να δουλεύουμε, θα πρέπει να μπουν μερικοί κανόνες. Κάποιο παίκτες μοιάζουν με ηθοποιούς του Χόλιγουντ, φτάνει πια".

Σημειώνεται πως η Λιβόρνο αποτελεί τον πρώτο προπονητικό σταθμό για τον Πανούτσι ως head coach, με τον 42χρονο άλλοτε άσο της εθνικής Ιταλίας να βρίσκεται στον πάγκο των Λιβορνέζων από τον Μάρτιο του 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ