ΣΤΗΛΕΣ

Το διαφημιστικό "τρικ" της Λεγκανές

Το διαφημιστικό "τρικ" της Λεγκανές

Ποια είναι η ομάδα που καταφέρνει να φέρνει τον κόσμο στο γήπεδό της χάρη στις "έξυπνες" διαφημίσεις της; Χωρίς καμία αμφιβολία η Λεγκανές! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Λένε ότι σε εποχές κρίσης ο καθένας χρειάζεται να βάλει το μυαλό του να δουλέψει περισσότερο για να έχει επιτυχία και φαίνεται πως το μότο αυτό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Λεγκανές.

Και αυτό γιατί οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου, που αγωνίζεται φέτος στη Segunda Division (δεύτερη κατηγορία) έχουν βρει έναν σούπερ πρωτοποριακό τρόπο για να κρατούν... ζεστό το κοινό τους πριν από κάθε παιχνίδι τους.

Αυτός είναι με το να "δανείζουν" οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τα πρόσωπά τους σε γνωστές διαφημίσεις, με το τελευταίο "τρικ" της Λεγκανές να μετατρέπει τέσσερις από αυτούς σε μέλη του διάσημου συγκροτήματος "Héroes del Silencio"!

"Πάντα προσπαθούμε να φέρουμε χαμόγελα και να χρησιμοποιήσουμε το χιούμορ για να φέρουμε τον σύλλογο πιο κοντά στον κόσσο μας", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ντάνι Αμπάντα, υπεύθυνος για το Τμήμα Επικοινωνίας της Λεγκανές.

Σημειώνεται πως η διαφήμιση αυτή έγινε ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στο "Romareda" με τη Σαραγόσα, με το σλόγκαν να αναφέρει "Ήρωες της Ανόδου. Την Κυριακή σε έναν ναό όπως το Romareda".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ