ΣΤΗΛΕΣ

"Τις επιλέξαμε λόγω... χρώματος"

"Τις επιλέξαμε λόγω... χρώματος"

Πριν λίγες ημέρες οι "γυμνές" εμφανίσεις της γυναικείας ομάδας ποδηλασίας από την Κολομβία έκαναν το γύρο του κόσμου για την ιδιαιτερότητά τους, με τις αθλήτριες να εξηγούν το λόγο της συγκεκριμένης επιλογής.

Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας ποδηλασίας IDRD από την Κολομβία προκάλεσαν με τις "γυμνές" εμφανίσεις ενόψει της συμμετοχής στον ποδηλατικό γύρο της Τσοκάνης αφήνοντας τους πάντες άφωνους, ωστόσο εξήγησαν το λόγο της συγκεκριμένης επιλογής.

"Φοράμε αυτές τις εμφανίσεις όλο το χρόνο, τόσο στις εθνικές διοργανώσεις όσο και στις διεθνείς και δεν είχαμε κανένα σχόλιο. Τα κορίτσια φόρεσαν την εμφάνιση και και ποτέ δεν ένιωσαν ότι πρεσβεύουν κάτι άσεμνο. Εάν ένιωθαν, δε θα τις χρησιμοποιούσαν.

Η αλήθεια είναι έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε τα χρώματα όλων των χορηγών. Το μπεζ, ήταν ένα από αυτά τα χρώματα. Από τη βιασύνη που είχαμε για να σχεδιάσουμε τις εμφανίσεις προκειμένου να συμμετάσχουμε στη διοργάνωση, υπήρξε αυτό το σχέδιο. Δε μας έμοιαζε, άσχημο.", δήλωσε μία εκ των αθλητριών, Άνχι Ρόχας.

πηγή: Pulzo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ