ΣΤΗΛΕΣ

Τις "άρπαξε" ο Ματσιγιάουσκας

Τις "άρπαξε" ο Ματσιγιάουσκας

Η χαρά της γέννησης του γιου του δεν κράτησε πολύ για τον Άρβιντας Ματσιγιάουσκας, ο οποίος λίγο αργότερα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αγνώστους

Καλά καλά δεν είχε προλάβει να κατέβει από τα σύννεφα της ευτυχίας λόγω της γέννησης του παιδιού του, όταν παρέα μεθυσμένων ανδρών επιτέθηκε εναντίον του εμβρόντητου Άρβιντας Ματσιγιάουσκας, την ώρα που βρισκόταν σε καφετέρια του Βίλνιους.

"Με πλησίασαν και άρχισαν να με βρίζουν. Με απείλησαν πως θα με σκοτώσουν. Ένας από αυτούς πήρε στα χέρια ένα μπουκάλι σαμπάνιας και κινήθηκε εναντίον μου".

"Με χτύπησαν στο πρόσωπο, μάτωσε η μύτη μου, σκίστηκαν τα χείλη μου κι έχασα κάποια δόντια. Πονά ακόμη το κεφάλι μου, αλλά ευτυχώς είμαι καλά. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα".

"Η γυναίκα μου σοκαρίστηκε. Μόλις δέκα ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού μας έγινε το περιστατικό", ήταν τα λόγια του Λιθουανού πρώην σούπερ-σταρ του Ολυμπιακού.

Όσο για τους δράστες, φαίνεται πως δεν θα τη βγάλουν καθαρή, καθώς η αστυνομία κινήθηκε άμεσα και βρίσκεται πολύ κοντά στη σύλληψή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ