ΣΤΗΛΕΣ

Τιμωρήθηκε με μπουνιά για ένα... πέναλτι!

Τιμωρήθηκε με μπουνιά για ένα... πέναλτι!

Ένας διαιτητής κατάλαβε με τον πλέον επώδυνο τρόπο ότι δεν μπορείς να σφυρίζεις με μεγάλη ευκολία πέναλτι στην Ουκρανία. Το video θα σας πείσει.

Απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Ουκρανία, με τον άρχοντα της αναμέτρησης να μετατρέπεται σε θύμα.

Αιτία η απόφασή του να σφυρίξει ένα πέναλτι εις βάρος της FC Mayak, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να θεωρούν άδικη την απόφαση και να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Αρχικά περικύκλωσαν τον διαιτητή για να τον αναγκάσουν να πάρει πίσω την "εσχάτη των ποινών, βλέποντας όμως ότι δεν είχε τύχη το αίτημά τους, ένας από τους αναπληρωματικούς άφησε τον πάγκο και έριξε νοκ-άουτ τον διαιτητή με μία δυνατή γροθιά.

Κατάφερε να τον προσεγγίσει μάλιστα προσποιούμενος πως είχε μπει για να τον... προστατεύσει από την οργή των συμπαικτών του!

Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός πως ο διαιτητής σηκώθηκε και προσπάθησε να βρει την κόκκινη κάρτα για να την βγάλει από το τσεπάκι του όμως κατόπιν ωρίμου σκέψης (το ένστικτο της αυτοσυντήρησης γαρ) έδωσε τόπο στην οργή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ