ΣΤΗΛΕΣ

Θύμισε Χάρρυ Κλυνν: Έβλεπε τον αγώνα της Ιταλίας μέσα στην εκκλησία!

Θύμισε Χάρρυ Κλυνν: Έβλεπε τον αγώνα της Ιταλίας μέσα στην εκκλησία!

Το 1982 ο Χάρρυ Κλυνν ως παπάς στην ταινία "Αλαλούμ" έβλεπε ποδόσφαιρο στην εκκλησία την ώρα της λειτουργίας. Ιταλός τον μιμήθηκε στο Euro, 34 χρόνια αργότερα (photo, video)

Να είσαι στην εκκλησία την ώρα που παίζει η εθνική σου ομάδα σε αγώνα μεγάλης διοργάνωσης. Μην σου τύχει. Ειδικά στο μακρινό 1982 όταν δεν είχες πολλά μέσα για να ενημερωθείς για την εξέλιξη του αγώνα. Εκτός κι αν είσαι ο ο Χάρρυ Κλυνν στην ταινία 'Αλαλούμ'.

Πέναλτιιιιιιι, αλληλούια, αλληλούια, αλληλούια και ποιος θα το χτυπήσει;

Το συγκεκριμένο βίντεο το λες και προφητεία: Η Ελλάδα κερδίζει πέναλτι στο τελευταίο λεπτό και αποκλείει μια αφρικανική ομάδα, όπως έκανε 32 χρόνια αργότερα στον Μουντιάλ της Βραζιλίας κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού!

Ο Ιταλός που δεν κρατήθηκε μέσα στην εκκλησία

Που κολλάνε όλα τα παραπάνω; Αφορμή μας έδωσε ένας Ιταλός να θυμηθούμε και πάλι τον υπέροχο Χάρρυ Κλυνν. Ο τιφόζι που λέτε, βρέθηκε σε εκκλησία την ώρα που έπαιζε η σκουάντρα ατζούρα. Λίγη σημασία αν δεν ήταν ο παπάς ή αν είχε πάει σε γάμο.

Η φωτογραφία είναι ιδιαίτερη και δείχνει ότι εν έτει 2016, οι τρόποι για να μην χάνεις λεπτό από αγώνα ποδοσφαίρου έχουν περάσει (φυσικά) σε άλλο επίπεδο! Παίζει η Ιταλία με την Σουηδία και δεν θα το δω; Εγώ; Νομίζετε!

Θύμισε Χάρρυ Κλυνν: Έβλεπε τον αγώνα της Ιταλίας μέσα στην εκκλησία!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ