ΣΤΗΛΕΣ

"Θα είστε νεκροί τον Οκτώβριο"

"Θα είστε νεκροί τον Οκτώβριο"

Άγριος τσακωμός δύο διάσημων ηθοποιών, του Άλεκ Μπάλντουιν και του Τζον Κρασίνσκι για τις αγαπημένες τους ομάδες (video).

"Το μπέιζμπολ είναι θρησκεία, αγαπούλα μου", είχε πει κάποτε η πληθωρική ηθοποιός Τζέιν Μάνσφιλντ. Και φυσικά έχει φανατικούς οπαδούς στο σύγχρονο Χόλιγουντ.

Δύο διάσημοι ηθοποιοί που συμπρωταγωνίστησαν στην επιτυχημένη ταινία "It's Complicated", o Άλεκ Μπάλντουιν και ο Τζον Κρασίνσκι τσακώθηκαν για χάρη του μπέιζμπολ

Ο πρωταγωνιστής του "30 Rock" είναι οπαδός των Γιάνκις, ενώ ο Κρασίνσκι με καταγωγή από τη Βοστόνη υποστηρίζει θερμά τους Ρεντ Σοξ.

" Το να είσαι οπαδός των Γιάνκις είναι σαν να είσαι οπαδός του φασισμού", τόνισε ο Κρασίνσκι στην τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών και κατέληξε με το βαρύ " θα είστε νεκροί τον Οκτώβριο (σ.σ. όταν διεξάγονται οι τελικοί γνωστοί και ως World Series)".

Φυσικά πρόκειται για διαφημιστικό σποτ εταιρείας με καπέλα τύπου τζόκεϊ. Πάντως οι κάτοικοι της Φιλαδέλφεια έχουν ξεσηκωθεί εναντίον του Μπάλντουιν, γιατί χαρακτήρισε την πόλη τους " ως μη γνήσια αθλητική πόλη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ