ΣΤΗΛΕΣ

Τα δάκρυα... χαράς του Ρανιέρι!

Ranieri commosso Chievo Inter
Ranieri commosso Chievo Inter RANIERI COMMOSSO CHIEVO INTER

Η πρώτη νίκη της Ίντερ (2-0 την Κιέβο) μετά από 9 σερί αρνητικά αποτελέσματα συγκίνησε τον Ρανιέρι και έκανε την "Gazzetta dello Sport" να αναρωτιέται: "Μα έχετε δει ποτέ έναν τεχνικό να κλαίει στο γήπεδο από χαρά"; Δείτε το video!

Το ματς στη Βερόνα είχε χαρακτήρα τελικού για την Ίντερ καθώς προερχόταν από 9 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις (2 ισοπαλίες-7 ήττες) αλλά και επιβίωσης για τον Ρανιέρι αφού σε περίπτωση νέας "γκέλας" μάλλον θα αποτελούσε παρελθόν, και έτσι το 2-0 πανηγυρίστηκε σαν να ήταν νίκη κατάκτησης... πρωταθλήματος.

Ή ίσως και ακόμα παραπάνω. Αρκεί να φέρει κανείς στο μυαλό του την εικόνα του δακρυσμένου Κλαούντιο Ρανιέρι, όπως τον συνέλαβαν οι τηλεοπτικές κάμερες μετά το γκολ του Ντιέγκο Μιλίτο στο 90' της αναμέτρησης .

"Αυτή η αντίδραση σημαίνει ότι ενδιαφέρομαι για αυτά τα παιδιά και είμαι χαρούμενος για αυτούς", δήλωσε ο 60χρονος τεχνικός και συνέχισε:

"Παίξαμε πραγματικά καλά και άξιζαν αυτή τη νίκη μετά από έναν μήνα αποχής από τις επιτυχίες. Πρέπει να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την εμφάνιση, επιτέλους έπαιξαν ως Ίντερ

Είναι προφανές πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα τονώνει το ηθικό μας και ελπίζω το Σαν Σίρο να είναι γεμάτο για να μας σπρώξει στη νίκη επί της Μαρσέιγ.

Το επόμενο βήμα μας είναι να φτάσουμε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για μας, τον σύλλογο και τους οπαδούς".

Όσον αφορά στην παρουσία του Μάσιμο Μοράτι στις εξέδρες του "Μπεντεγκόντι" και την επίσκεψή του στα αποδυτήρια της Ίντερ μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Ρανιέρι δήλωσε:

"Ο Μοράτι ήταν χαρούμενος και μας έδωσε συγχαρητήρια. Ο πρόεδρος με στήριζε πάντα και έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Είμαι ήρεμος και πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για αυτόν".

Κιέβο-Ίντερ 0-2 (Highlights)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ