ΣΤΗΛΕΣ

Τα απίστευτα tweets όταν η Άρσεναλ έχανε 4-0!

Τα απίστευτα tweets όταν η Άρσεναλ έχανε 4-0!

Η Άρσεναλ πέτυχε την ανατροπή του αιώνα στο Νησί, κόντρα στη Ρέντινγκ, και εξέθεσε πολύ κόσμο που είχε βιαστεί να την "καταδικάσει" όταν έχανε με 4-0 στο 37ο λεπτό. Δείτε τα πιο απίστευτα σχόλια εις βάρος της στο Twitter!

Όταν το βράδυ της Τρίτης η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ βρέθηκε στριμωγμένη στα σχοινιά χάνοντας με 4 γκολ διαφορά στο 37ο λεπτό στην έδρα της Ρέντινγκ , ελάχιστοι ήταν εκείνοι που θα μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που θα επακολουθούσε.

Δηλαδή, τους "κανονιέρηδες" να κάνουν το δρομολόγιο κόλαση-παράδεισος μέσα σε λιγότερο από μία ώρα πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ (με το 4-4 να γίνεται στο 96'!) και να παίρνουν την πρόκριση στους "8" του Λιγκ Καπ επικρατώντας με το ασύλληπτο 7-5 στην παράταση, με χατ-τρικ του Γουόλκοτ και δύο γκολ του Σαμάκ.

Διαβάστε επίσης για τις ποδοσφαιρικές ανατροπές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Τα απίστευτα tweets όταν η Άρσεναλ έχανε 4-0!
© KEVIN QUIGLEY

Για να είμαστε μάλιστα πιο συγκεκριμένοι, μόνο ο Βενγκέρ και οι παίκτες του θα πρέπει να πίστευαν σε αυτή την ανατροπή αν κρίνει κανείς από το τι γραφόταν την ώρα του αγώνα στο Twitter από φίλους της Άρσεναλ.

Και μπορεί το σύνθημα "Σας βλέπει και γελάει ο Φαν Πέρσι" να μοιάζει... νορμάλ όταν ακούγεται από τα χείλη οπαδών της Ρέντινγκ στο γήπεδο, όμως δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς το ίδιο για απίστευτες ατάκες που προήλθαν από φίλους των Λονδρέζων στο Twitter όταν το ματς είχε "στραβώσει".

Τα απίστευτα tweets όταν η Άρσεναλ έχανε 4-0!
© GETTY IMAGES

"Η Άρσεναλ λιώνει (ξανά). Αυτό είναι απόλυτα εξευτελιστικό και ντροπιαστικό. Όταν οι οπαδοί φωνάζουν "Θέλουμε πίσω την Άρσεναλ" είναι καιρός για νέο προπονητή.

Ο Βενγκέρ είναι έξοχος αλλά έχει χάσει το ένστικτο του ανταγωνισμού" , έγραψε μεταξύ (πολλών) άλλων ο διάσημος φίλος της Άρσεναλ και δημοσιογράφος του CNN, Πίαρς Μόργκαν, ενώ ο πρώην άσος της Άρεναλ και νυν της Γαλατάσαραϊ, Εμανουέλ Εμπουέ βρήκε την ευκαιρία να ξεσπαθώσει για μία ακόμα φορά με το σκορ στο 4-0.

Τα απίστευτα tweets όταν η Άρσεναλ έχανε 4-0!
© KEVIN QUIGLEY

"Τι είναι αυτό; Θεέ μου! Ας μας δείξεις έλεος! 4-0. Είναι τρελοί αυτοί οι παίκτες; Καμία υπερηφάνεια, καμία ντροπή. Θα πρέπει όλοι να καλύψετε τα πρόσωπά σας από ντροπή. Μπάσταρδοι.

Ο Φαν Πέρσι και ο Άλεξ Σονγκ θα πρέπει να κάθονται στον καναπέ τους και να γελούν τώρα! Γιατί; Γιατί; Γιατί αφεντικό; Αυτό δεν είναι δίκαιο για τους οπαδούς της Άρσεναλ.

Τα απίστευτα tweets όταν η Άρσεναλ έχανε 4-0!
© MARC ATKINS / BPI

Οι Τόνι Άνταμς, Ανρί, Κανού, Μπέργκαμπ, Κόλο Τουρέ δούλεψαν σκληρά για να χτίσει ένα καλό όνομα η Άρσεναλ. Αυτοί οι ηλίθιοι παίκτες καταστρέφουν αυτό το όνομα. Θέλω να κλάψω", ήταν μερικά μόνο από τα "φαρμακερά" σχόλια του Ιβοριανού αμυντικού.

Φυσικά, δεν ήταν μόνο αυτοί που "έγραψαν" ιστορία με την επιθετική τους στάση μέσω Twitter απέναντι στην Άρσεναλ την ώρα που οι "κανονιέρηδες" φλέρταραν με τη συντριβή...

Τα απίστευτα tweets όταν η Άρσεναλ έχανε 4-0!
© KEVIN QUIGLEY

Τα παραδείγματα πολλά: ο χρήστης @BillyBishop01 για παράδειγμα έγραψε πως "αν νικήσει η Άρσεναλ και σκοράρει ο Σαμάκ θα κάνω τατού το όνομά του στο μέτωπό μου" (ο Σαμάκ σκόραρε δις στην παράταση!), ο χρήστης @DPMcBride ζήτησε "να μεταφερθεί και να εκτελεστεί όλη ομάδα της Άρσεναλ πάνω από τον Τάμεση" ενώ ο χρήστης @seangooner ήταν πιο... τολμηρός γράφοντας "εάν σκοράρει ο Σαμάκ θα φάω σκ@@@ σκύλου".

Όπως όμως αναφέρει και το μότο μίας πασίγνωστης ελληνικής διαφήμισης: "Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς..."

Τα απίστευτα tweets όταν η Άρσεναλ έχανε 4-0!
© ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ