ΣΤΗΛΕΣ

Τα πιο απολαυστικά... παράξενα της χρονιάς!

Τα πιο απολαυστικά... παράξενα της χρονιάς!

Αυτοί το τερμάτισαν! Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τα 24 πιο τρελά "παράξενα" που έλαβαν χώρα τους τελευταίους 12 μήνες στα γήπεδα του κόσμου (videos).

Το μενού στην κατηγορία " Παράξενα" ήταν πλούσιο και χορταστικό για μία ακόμα χρονιά, με τον κόσμο του αθλητισμού να βρίσκεται στις επάλξεις και να προσφέρει μέσα στο 2014 αμέτρητες φάσεις που άφησαν με ανοιχτό το στόμα το φιλοθεάμον κοινό.

Φυσικά μέσα στις χιλιάδες τέτοιες στιγμές υπήρχαν και κάποιες που όχι απλά ξεχώρισαν αλλά που χαράχτηκαν ανεξίτηλα στη μνήμη του κόσμου για τη μοναδικότητά τους και το Sport24.gr σας τις θυμίζει ως ένα πρώτης τάξεως πρελούδιο για το 2015.

Απολαύστε τα 24 πιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ παράξενα της χρονιάς:

Οι άνθρωποι της Ρόγιαλ Αντβέρπ έπιασαν το νόημα για το πώς θα βελτιωθεί η ευστοχία των παικτών τους στις εκτελέσεις φάουλ: έβαλαν μπροστά στο τέρμα μοντέλα με προκλητικά εσώρουχα!

Κι όμως συμβαίνει και στους καλύτερους. Ο Τόνι Πάρκερ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη χειρότερη βολή στην ιστορία του μπάσκετ!

Όταν η μπάλα θέλει να μπει στα δίχτυα αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και με τάκλιν από τα 70 μέτρα. Απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Όσα ξέρατε μέχρι τώρα για φανατικούς οπαδούς... ξεχάστε τα. Γνωρίστε πρώτα τον 69χρονο που έχει "χτυπήσει" 83 τατουάζ στο σώμα του για την Μποταφόγκο!

Θέλεις να πανηγυρίσεις και να τραβήξεις πάνω σου τα βλέμματα όλου του κόσμου; Απλό αν και κομματάκι εξτρίμ: κάνεις θρύψαλλα με το κεφάλι σου τον πάγκο της ομάδας σου!

Να θες να τηρήσεις το fair play και να επιστρέφεις τη μπάλα με λόμπα από 35 μέτρα; Και να σκοράρεις; Και όμως συνέβη!

Ο Λορέντσο Κούρτσιο δίδαξε στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του κόσμου τι θα πει Fair Play! Αντί να κάνει το πλασέ σε τετ α τετ πέταξε εκτός γηπέδου τη μπάλα επειδή ο προσωπικός του αντίπαλος είχε μόλις σωριαστεί στο έδαφος από μυϊκό τραυματισμό.

Όταν αργείς να επιστρέψεις τη μπάλα για να συνεχιστεί το παιχνίδι, να είσαι έτοιμος να ακούσεις το κήρυγμα του Ζοζέ Μουρίνιο. Ακόμα και αν είσαι ball boy.

Την πιο γελοία κίτρινη κάρτα στην ιστορία την πήρε ο Γιαν Γκούναρ Σόλι. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για αυτό!

Οπαδός πέταει μπανάνα στον Ντάνι Άλβες κατά τη διάρκεια του αγώνα της Βιγιαρεάλ με τη Μπαρτσελόνα και ο Βραζιλιάνος απαντάει κατάλληλα στον ρατσιστή που βρέθηκε στις εξέδρες του "Μαδριγάλ". Την μαζεύει ατάραχος, την ξεφλουδίζει, τρώει μία μπουκιά και εκτελεί το κόρνερ!

Έχουμε ξαναδεί να μπαίνει αυτοκαλάθι. Αυτό που δεν έχουμε δει είναι αυτοκαλάθι μετά από αμυντικό ριμπάουντ (!) και κυρίως δεν έχουμε δει την αντίπαλη άμυνα να επαναφέρει εκείνη τη μπάλα και να προσπαθεί να σκοράρει στο δικό της καλάθι (!!). Οι ομάδες της Σλοβακίας και του Μεξικού κατέρριψαν κάθε λογική στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Μία εκτέλεση κόρνερ του Χόντα κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού φιλικού Βαλένθια-Μίλαν στο "Μεστάγια" έμεινε αξέχαστη σε όλους... ως μία από τις χειρότερες όλων των εποχών. Μέχρι και ο ίδιος έβαλε τα γέλια!

Δεν τίθεται ερώτημα για το ποια είναι η φάση της σεζόν στη Μπουντεσλίγκα. Αρκεί να θυμηθεί κανείς τον Μαλαντά να νικιέται αρχικά από τον Νόιερ και στη συνέχεια να στέλνει τη μπάλα άουτ από το... μισό μέτρο!

Δύσκολα θα βρεις πιο περίεργη φάση σε αγώνα βόλεϊ μέσα στο 2014. Ο Αρμίν Τασακόρι "κατόρθωσε" να τραυματιστεί πάνω στο... σερβίς που έκανε κατά τη διάρκεια του Ιράν-ΗΠΑ.

Ο Μπενζαμίν Ανγκουά κάνει ό,τι μπορεί για να μην επιτρέψει στον διαιτητή να σηκώσει το χέρι του και να δείξει την κόκκινη κάρτα σε συμπαίκτη του. Πραγματικό ρεσιτάλ!

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν έχει συνηθίσει ακόμα το γεγονός ότι επέστρεψε στους Καβαλίερς. Εξού και το μπέρδεμά του σε ανεπίσημο ματς κόντρα στους Χιτ όπου κάνει σκριν σε πρώην συμπαίκτη του!

Κένεθ Φαρίντ, Ντε Μάρκους Κάζινς και Ρούντι Γκέι συνδυάστηκαν αρμονικά προκειμένου να μας χαρίσουν το χειρότερο (τριπλό) κρούσμα flopping στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ...

Μα να παίζεις κόντρα στη Λίβερπουλ και την ώρα του ματς να σου πέφτει η περούκα μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Ο Μπέιλι Κάργκιλ της Μπόρνμουθ είχε ομολογουμένως μία "δύσκολη" στιγμή να διαχειριστεί...

Ωραίο το ψηλοκρεμαστό πλασέ από το κέντρο του γηπέδου αλλά... καλύτερη η απόκρουση της μπάλας από τον τερματοφύλακα με "ψαλιδάκι", ακριβώς πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του. Δεν συμφωνείτε;

Πέρα από δεινός στράικερ, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποδεικνύεται και εξαιρετικός φαρσέρ. Δείτε με ποιο "τρικ" κατάφερε να τρομάξει μέλος του ιατρικού επιτελείου της Παρί Σεν Ζερμέν...

Τους αγώνες στα ελληνικά γήπεδα δεν διακόπτουν μόνο γάτες ή σκύλοι, αλλά και τράγοι! Δείτε video με το μοναδικό αυτό περιστατικό σε γήπεδο της Κρήτης, μαζί με την απολαυστική περιγραφή του εκφωνητή του αγώνα!

Όταν χάνεις τον παίκτη που μαρκάρεις δεν υπάρχει λόγος για πανικός: περνάς κάτω από τα πόδια άλλου αντιπάλου και βγάζεις την άμυνα!!! Απλά πράγματα...

Οι φίλοι της Αλ Αχλί δημιούργησαν ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ κορεό γραμμένο σε 7 διαφορετικές γλώσσες, μεταξύ αυτών και στα ελληνικά. Με το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο: "Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους".

Τι έχει πάθει ο Σιμόν Μινιολέ τη φετινή σεζόν στη Λίβερπουλ; Ντεφορμέ ή... ματιασμένος; Παντού μπορεί να πάει το μυαλό ειδικά όταν κάνει γκάφες όπως εκείνη στο ματς με τη Μπέρνλι στη Boxing Day...

Bonus η απίστευτη ευκαιρία του... Μπαλοτέλι του Sport24.gr!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ