ΣΤΗΛΕΣ

Τα πανό της οργής των οπαδών της Μίλαν

Τα πανό της οργής των οπαδών της Μίλαν

Η υπομονή των φίλων της Μίλαν έχει εξαντληθεί βλέποντας την ομάδα τους να παραπαίει και το έδειξαν με δύο τεράστια πανό που κρέμασαν στο "San Siro". Δείτε το μήνυμά σε παίκτες και διοίκηση (φωτογραφίες).

Η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες η Μίλαν φαίνεται πως είναι μη αναστρέψιμη και οι οπαδοί της ομάδας δείχνουν πως δεν είναι διατεθειμένοι να το ανεχτούν για πολύ καιρό ακόμα.

Τα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας έχουν βρει το μεγαλύτερο κομμάτι των οργανωμένων να κάνουν αποχή ενώ όσοι δίνουν το "παρών" στα ματς φροντίζουν μέσα από πανό και συνθήματα να στέλνουν "μηνύματα" προς πάσα κατεύθυνση.

Το ίδιο έγινε και στον αγώνα με τη Τζένοα που βρήκε τους "ροσονέρι" να χάνουν "με κάτω τα χέρια" (3-1) το ίδιο βράδυ που ο Μπερλουσκόνι συζητούσε με τον Μπι Ταετσαουμπόλ για το ενδεχόμενο να του πουλήσει τις μετοχές του, με τους οπαδούς να αναρτούν δύο... αφοπλιστικά πανό:

"Το να σας βλέπουμε να φοράτε την κοκκινόμαυρη φανέλα μας κάνει να ντρεπόμαστε, μέχρι το τέλος της σεζόν πρέπει να παίζετε με την κίτρινη", έγραφε το ένο από αυτά ενώ το άλλο ανέφερε: "Βάλτε τέλος σε αυτή τη μιζέρια".

Τα πανό της οργής των οπαδών της Μίλαν
Τα πανό της οργής των οπαδών της Μίλαν

Το πιο εντυπωσιακό πάντως μήνυμα δόθηκε χωρίς την "βοήθεια" από κάποιο πανό, με τους τιφόζι να σχηματίζουν ένα ανθρώπινο κορεό που σχημάτιζε τη λέξη "BASTA". "Φτάνει" δηλαδή...

Τα πανό της οργής των οπαδών της Μίλαν
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ