ΣΤΗΛΕΣ

Συμφωνία Τσέλσι-Simpsons

Chelsea's Eden Hazard, Fernando Torres, John Terry, Frank Lampard, Petr Cech with his Simpson character from the Simpsons show at the Cobham Training Ground
Chelsea's Eden Hazard, Fernando Torres, John Terry, Frank Lampard, Petr Cech with his Simpson character from the Simpsons show at the Cobham Training Ground CHELSEA FC/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Σε συνεργασία με τα θρυλικά κινούμενα σχέδια "The Simpsons" προχώρησε η Τσέλσι και με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, πέντε παίκτες της έγιναν καρτούν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι 25χρονοι πλέον Simpsons παίζουν μπάλα. Μάλιστα, έχουν συνεργαστεί με άσους του ποδοσφαίρου όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Τα διάσημα κίτρινα καρτούν είχαν υπογράψει το περασμένο έτος συνεργασία με την Ζενίτ, την Μπόκα Τζούνιορς και την Κορίνθιανς. Ενώ φλέρταραν και με την Μπαρτσελόνα.

Τώρα, όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Τσέλσι, θα συνεργαστεί και εκείνη μαζί τους. Στις μπουτίκ της αγγλικής ομάδας λοιπόν, θα πωλούνται προϊόντα με τους ήρωες της αμερικανικής σειράς να φορούν τα μπλε.

Συμφωνία Τσέλσι-Simpsons
Συμφωνία Τσέλσι-Simpsons
Συμφωνία Τσέλσι-Simpsons
Συμφωνία Τσέλσι-Simpsons
Συμφωνία Τσέλσι-Simpsons

Με αφορμή τη συνεργασία οι Πετρ Τσεχ, Εντέν Αζάρ, Φρανκ Λάμπαρντ, Τζον Τέρι και Φερνάντο Τόρες, έγιναν καρτούν.

Συμφωνία Τσέλσι-Simpsons

"Είναι ωραίο να βλέπω τον εαυτό μου και τους άλλους παίκτες σαν ήρωες των Simpsons. Ήταν και είναι η αγαπημένη μου σειρά και τώρα είναι και των παιδιών μου. Ανυπομονώ να δω πως θα είναι ο Bart και ο Homer σαν παίκτες της Τσέλσι" δήλωσε ο Τέρι.

Συμφωνία Τσέλσι-Simpsons

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Νταβίντ Λουίζ, τον οποίο οι φίλοι του φωνάζουν χαϊδευτικά "Sideshow Bob".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ