ΣΤΗΛΕΣ

Στην Εθνική Λιθουανίας ο Σαμπόνις!

Στην Εθνική Λιθουανίας ο Σαμπόνις!

Στα 47 του χρόνια ο Άρβιντας Σαμπόνις επέστρεψε στην Εθνική Λιθουανίας και έβαλε δύσκολα στους Κλέιζα, Γιαβτόκας Βαλαντσιούνας, γιατί η τέχνη δεν... ξεχνιέται! Δείτε το απολαυστικό video!

Ο πρόεδρος της λιθουανικής ομοσπονδίας μπάσκετ διαφέρει από τους άλλους των υπόλοιπων χωρών στα σίγουρα, καθώς δεν βλέπεις κάθε μέρα τον πρόεδρο να παίζει μπάσκετ!

Βέβαια, ο Άρβιντας Σαμπόνις είναι το "θαύμα της φύσης" και γι' αυτό δεν κάνει συμβατικά πράγματα! Στα 47 του χρόνια, λοιπόν, έβγαλε το κοστούμι, φόρεσε και πάλι το σορτσάκι του κι έπαιξε μπάσκετ.

Και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, αφού βρέθηκε στην προπόνηση της Εθνικής Λιθουανίας που προετοιμάζεται για το προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας.

Η "Λιέτουβα" βρίσκεται στο Χιούστον, όπου συνεχίζει την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του Κεστούτις Κεμζούρα και ο Άρβιντας Σαμπόνις δεν έχασε την ευκαιρία να βάλει... δύσκολα στους ψηλούς της ομάδας. Οι Κλέιζα, Γιαβτόκας, Βαλαντσιούνας έπρεπε να παίξουν με αντίπαλο τον Σαμπόνις και τα βρήκαν σκούρα!

Κι όλα αυτά, μόλις 9 μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη και καρδιοχτύπησε τους φαν του ανά τον κόσμο! Γιατί η τέχνη δεν ξεχνιέται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ