ΣΤΗΛΕΣ

Σπάνιο γκολ στο De Kuip

Σπάνιο γκολ στο De Kuip

Φέγενορντ και Σταντάρ Λιέγης αναμετρήθηκαν στο De Kuip για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Δείτε σε βίντεο το σπάνιο γκολ που σημειώθηκε και γιατί δεν έπρεπε να μετρήσει.

Για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, η Φέγενορντ υποδέχθηκε στο De Kuip την Σταντάρ Λιέγης και λίγα δευτερόλεπτα μετά την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου σημειώθηκε ένα πολύ σπάνιο γκολ.

Ο Μιγκέλ Νέλομ εκτέλεσε πλάγιο από αριστερά και αφού η μπάλα πέρασε απ' όλους κι αναπήδησε, ξεγέλασε τον γκολκίπερ Έιτζι Καβασίμα για το 1-0.

Ωστόσο μια όχι και τόσο... ασήμαντη λεπτομέρεια διέφυγε του ρέφερι και των βοηθών του που εκτίμησαν πως ο Σβεν φαν Μπέικ βρήκε την μπάλα με το κεφάλι πριν αυτή σκάσει στο έδαφος και εν συνεχεία καταλήξει στο βάθος της βελγικής εστίας.

Όμως στο ριπλέι δεν φαίνεται κάτι τέτοιο και σε αυτή την περίπτωση ο κανονισμός προβλέπει πως αν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα μετά από εκτέλεση πλαγίου δίχως να παρεμβληθεί παίκτης, τότε ο διαιτητής πρέπει να καταλογίσει άουτ. Οι Ολλανδοί πάντως πανηγύρισαν κανονικά, καθώς το γκολ μέτρησε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ