ΣΤΗΛΕΣ

Σόου στην TV από τις τόπλες οπαδούς!

Σόου στην TV από τις τόπλες οπαδούς!

Μετά το στριπτίζ στο ματς με την Ουρουγουάη, οι δύο "καυτές" οπαδοί του Περού στο Κόπα Αμέρικα ανέβασαν στα ύψη τη θερμοκρασία και σε αργεντίνικη τηλεοπτική εκπομπή. Aπολαύστε τις!

Το μοντέλο Ιρίνα Γκράντες και η σόουγουμαν Ντέζι Αραούχο απέκτησαν ήδη το προσωνύμιο "μούσες του Κόπα Αμέρικα 2011", επισκίαζοντας σε μεγάλο βαθμό τη Λαρίσα Ρικέλμε που έκανε τη δική της πρεμιέρα μία ημέρα νωρίτερα στο Παραγουάη-Εκουαδόρ, όμως φαίνεται πως η εμφάνισή τους στις εξέδρες του "Bicentenario" ήταν μόνο η αρχή.

Το πλέον διάσημο γυναικείο ζευγάρι αυτή την εποχή στη "χώρα του τάνγκο" εξαργύρωσε τη δημοφιλία του μέσω της παρουσίας του σε πρωινή ψυχαγωγική τηλεοπτική εκπομπή της Αργεντινής, με τις δύο πληθωρικές Περουβιανές να κάνουν άνω-κάτω το πλατό...

Σόου στην TV από τις τόπλες οπαδούς!

Το δίδυμο-φωτιά του Περού στο Κόπα Αμέρικα

Αρχικά έφεραν σε αμήχανη θέση την παρουσιάστρια του σόου, Γκιζέλα Κάμπος, συγκρίνοντας τα στήθη τους με τα δικά της (!), κατόπιν "πείραξαν" live τον συνεργάτη της, Ρόντι Γκραβίνα, ενώ η Ιρίνα Γκράντες μιμήθηκε τη Λαρίσα Ρικέλμε, βάζοντας και αυτή το κινητό της μέσα στο μπλουζάκι της!

Εν τω μεταξύ, σε άλλη συνέντευξή τους, οι δύο Περουβιανές αποκάλυψαν ποιοι είναι οι αγαπημένοι τους παίκτες από το Περού ( "Αγαπώ τον Πάολο Γκερέρο", σχολίασε η Γκράντες, "Θα ακολουθώ παντου τον "Λόκο" Βάργκας", δήλωσε η Αραούχο), ενώ αποκάλυψαν το... αυτονόητο.

"Σε περίπτωση που το Περού πάρει το Κόπα Αμέρικα, θα γδυθούμε από την κορυφή μέχρι τα νύχια", ήταν η υπόσχεσή τους, φέρνοντας έτσι όλο και περισσότερο κόσμο στο πλευρό του Περού για τη συγκεκριμένη διοργάνωση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ