ΣΤΗΛΕΣ

Ριέρα vs Μέλο: round 2

Ριέρα vs Μέλο: round 2

Πολύ ξύλο "έπεσε" στην προπόνηση της Γαλατάσαραϊ αφού Ριέρα και Μέλο έλυσαν τις διαφορές τους με τρόπο που δεν αρμόζει σε καλοπληρωμένους αστέρες. Δείτε βίντεο από παλαιότερη αψιμαχία τους.

Η Γαλατάσαραϊ επιβεβαίωσε την είδηση για το περιστατικό που συνέβη στην προπόνηση μεταξύ του γνώριμου μας Άλμπερτ Ριέρα και του Φελίπε Μέλο.

Οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια, με τον πρώην άσσο του Ολυμπιακού να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, αφού τα χτυπήματα που του κατάφερε ο Βραζιλιάνος ήταν αρκετά σοβαρά.

Ήταν στραβό το κλήμα έγιναν και τα εκατέρωθεν δυνατά τάκλιν στην προπόνηση και ο Ριέρα χρειάζεται καινούργια πρόσοψη. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού μπορεί να μην προκαλεί ντελίριο με τις εμφανίσεις του αλλά... προκαλεί. Χρειάστηκαν δύο τάκλιν, ένα από τον Μέλο και ένα ως απάντηση από τον Ριέρα για να τους διώξει ο προπονητής τους, Φατίχ Τερίμ, από την προπόνηση.

Το εντυπωσιακό είναι ότι τα "παιδιά" δεν σταμάτησαν εκεί αλλά κατάλαβαν ότι είχαν και άλλα να λύσουν γι' αυτό και αποφάσισαν να δείξουν ποιος είναι πιο δυνατός. Μάλλον κέρδισε ο Μέλο, αφού ο Ριέρα βρέθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη, μερικά δόντια λιγότερα και μερικά ράμματα για σουβενίρ. Το κλίμα για τον Ριέρα πια είναι πολύ βαρύ αφού και πριν δεν αγωνιζόταν αλλά και τώρα δεν πρόκειται να ξαναδώσει το "παρών". Η αναζήτηση για την "Ιθάκη" θα συνεχιστεί φέτος αφού το καλοκαίρι αναμένεται να ψάχνει για ομάδα.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται ένταση μεταξύ των δύο παικτών, αφού στο φιλικό που είχε γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες πέρυσι τον Αύγουστο στο "Καραΐσκάκης", ο Μέλο είχε κλωτσήσει εκτός φάσης τον μετέπειτα συμπαίκτη του. Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, όπως λένε, και ίσως να έχουν δίκιο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ