ΣΤΗΛΕΣ

Ρατσιστική επίθεση στον Μπενατιά on air!

Ρατσιστική επίθεση στον Μπενατιά on air!

Ο αμυντικός της Γιουβέντους, Μεχντί Μπενατιά έγινε αποδέκτης ρατσιστικού σχολίου από άγνωστο άτομο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό "RAI", με τη σύνδεση να "κόβεται" απότομα μετά το συμβάν! (VIDEO)

Η Γιουβέντους "κόλλησε" στο 1-1 με τη συμπολίτισσα Τορίνο στο "Juventus Stadium" για την 35η αγωνιστική της Serie A και είδε τη Ρόμα να μειώνει τη διαφορά στους εφτά βαθμούς απ' την κορυφή, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Παρ' όλα αυτά, τις εντυπώσεις, για αρνητικό λόγο, "έκλεψε" ένα συμβάν με πρωταγωνιστή τον αμυντικό των "μπιανκονέρι", Μεχντί Μπενατιά, ο οποίος δέχθηκε ρατσιστική επίθεση, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό RAI!

Ο Μαρονικός άσος ερωτήθηκε για την αποβολή του παίκτη της Τορίνο, Αφρίγιε Άκουα, όμως προτού προλάβει να καταθέσει την άποψή του, κάποια φωνή ακούστηκε να λέει: "Για ποιο πράγματα μιλάς; Μαροκινό σκ@@ό".

Ο στόπερ της "Γιούβε", όπως είναι λογικό, σάστισε και ρώτησε άμεσα ποιος προέβη σ' αυτόν τον απαράδεκτο χαρακτηρισμό. Απ' την πλευρά τους, οι παρουσιαστές της εκπομπής, φανερά αμήχανοι, προσπάθησαν να συμμαζέψουν τα... ασυμμάζευτα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με τη σύνδεση να κλείνει απότομα λόγω "τεχνικού προβλήματος".

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ