ΣΤΗΛΕΣ

Πρόστιμο γιατί φλέρταρε μια δημοσιογράφο!

Πρόστιμο γιατί φλέρταρε μια δημοσιογράφο!

Ο Chris Gayle αποδείχθηκε υπέρ το δέον "θερμός" με μια δημοσιογράφο, με αποτέλεσμα η αυστραλιανή λίγκα του κρίκετ να του επιβάλλει πρόστιμο για τη συμπεριφορά του (VIDEO).

Αφού έθελξε με την απόδοσή του στον αγώνα των West Indies, για το αυστραλιανό πρωτάθλημα κρίκετ, ο Chris Gayle κλήθηκε να μιλήσει στην τηλεόραση για όσα έκανε στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο που... ξέφυγε ελαφρώς αφού επικεντρώθηκε στα μάτια της δημοσιογράφου που του έπαιρνε τη συνέντευξη.

Αφού λοιπόν είπε πολύ λακωνικά πως " ναι ήμουν καλός απόψε", πήγε ένα βήμα πιο πέρα και απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο σχολίασε πως " το να βλέπω τα μάτια σου για πρώτη φορά είναι επίσης κάτι πολύ ωραίο. Ελπίζω μετά από όλο αυτό να μπορέσουμε να πιούμε ένα ποτό". Η δημοσιογράφος σαστισμένη χαμογέλασε από αμηχανία, με τον ήρωα της ιστορίας μας να συνεχίζει ακάθεκτος λέγοντάς της: " Μην κοκκινίζεις, μωρό μου".

Μόνο που η κίνησή του δεν έμεινε ατιμώρητη από την αυστραλιανή λίγκα του κρίκετ, η οποία επέβαλλε πρόστιμο ύψους 10 χιλιάδων δολαρίων επικαλούμενη κίνηση που πρόδιδε σεξιστική διάθεση απέναντι στην κοπέλα. Ηθικό δίδαγμα; Να προσέχει τι και πότε το λέει.

Δείτε την αμήχανη -για τη δημοσιογράφο- στιγμή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ