ΣΤΗΛΕΣ

Προπονητής στο τένις ο Μαραντόνα

DUBAI, UNITED ARAB EMIRATES - FEBRUARY 20:  Football legend, Diego Maradona meets Caroline Wozniacki of Denmark during day three of the WTA Dubai Duty Free Tennis Championship on February 20, 2013 in Dubai, United Arab Emirates.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)
DUBAI, UNITED ARAB EMIRATES - FEBRUARY 20: Football legend, Diego Maradona meets Caroline Wozniacki of Denmark during day three of the WTA Dubai Duty Free Tennis Championship on February 20, 2013 in Dubai, United Arab Emirates. (Photo by Julian Finney/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα προσφέρθηκε να προπονήσει τον διάσημο συμπατριώτη του, Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο στο τουρνουά του Ντουμπάι.

Μπορεί ο Ντιέγκο Μαραντόνα να μην εργάζεται πλέον στην Al Wasl, όμως παραμένει στο Ντουμπάι, αφού το εμιράτο τον έχει τιμήσει με το ρόλο του πρεσβευτή αθλητισμού.

Με αυτή την ιδιότητα πλέον ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες στο Ντουμπάι για να παρακολουθήσει και να... βοηθήσει στο "Dubai Duty Free Tennis Championships".

Αγαπάει το τένις και παρά το γεγονός πως δεν έχει τη δυνατότητα να παίξει εξαιτίας των προβλημάτων υγείας του, τα τελευταία χρόνια δεν φροντίζει να λείπει από τα μεγάλα τουρνουά του τένις.

Είναι φίλος με όλους τους Αργεντινούς τενίστες και αυτή την εβδομάδα προσφέρθηκε να... προπονήσει τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο!

" Την ερχόμενη εβδομάδα θα προπονήσω ο ίδιος τον Ντελ Πότρο. Θα ζητήσω από τον Φράνκο Νταβίν να κάνει πέρα και ο Ντιέγκο θα προπονήσει τον Ντελ Πότρο", δήλωσε χαριτολογώντας ο Μαραντόνα. Το περασμένο σαββατοκύριακο ο επονομαζόμενος και "Πύργος του Ταντίλ" σήκωσε τον τίτλο στο Ρότερνταμ, οπότε μάλλον δεν χρειάζεται τη βοήθεια του πρώην νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Μαραντόνα έκανε το στρίψιμο του νομίσματος σε έναν αγώνα του διπλού, ενώ παρακολούθησε και την επικράτηση της περσινής φιναλίστ του Ρολάν Γκαρός, Σάρα Εράνι με αντίπαλο τη Ρουμάνα Σοράνα Κιρστέα.

Προπονητής στο τένις ο Μαραντόνα

" Το κορίτσι από τη Ρουμανία διαθέτει εκπληκτικό παιχνίδι, αλλά έκανε λάθη", σχολίασε ο Μαραντόνα και δήλωσε ενθουσιασμένος μετά τη γνωριμία του με την πρώην Νο1 στον κόσμο, Κάρολαϊν Βοζνιάκι.

" Παρά την θέση της στην παγκόσμια κατάταξη και όλα τα κατορθώματα της, ήρθε να με χαιρετήσει και να συστηθεί παρά το γεγονός πως εγώ έπρεπε να σηκωθώ και να πάω να τη γνωρίσω!", τόνισε ο Μαραντόνα, ο οποίος παρακολουθεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα τα τελευταία χρόνια και έχει φωτογραφηθεί σε αγώνες τένις, παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, μοτοσικλέτας και κολύμβησης!

Εξέφρασε την απογοήτευση του για τη μη συμμετοχή της τραυματία Σερένα Γουίλιαμς και την ελπίδα πως θα τη γνωρίσει σύντομα, ενώ "κατακεραύνωσε" τον διευθυντή του τουρνουά που τον συνόδευε, λέγοντας "πως αν ήμουν εγώ ο διοργανωτής, ο Ράφα Ναδάλ θα βρισκόταν εδώ την ερχόμενη εβδομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ