ΣΤΗΛΕΣ

Προκαλούν... αηδία τα λεφτά του Ρούνεϊ

Προκαλούν... αηδία τα λεφτά του Ρούνεϊ

Τηλεοπτική εκπομπή βγήκε στους δρόμους, έδειξε φωτογραφία του Ρούνεϊ σε περαστικές γυναίκες, τους ανέφερε τα λεφτά που λαμβάνει και εκείνες αντέδρασαν. Δείτε πώς... (VIDEO).

Τον Γουέιν Ρούνεϊ δεν τον λες ακριβώς "κλώνο" του Μπραντ Πιτ ή του Ράιαν Γκόσλινγκ. Η εμφάνισή του ποτέ δεν αποτέλεσε το ατού του και οι γυναίκες δεν έπεφταν κάτω από το κάλλος του. Εντάξει, ορισμένες που έχουν... λεφτά αισθήματα, ίσως τον βλέπουν "πανέμορφο", αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για παίκτη παγκόσμιας κλάσης και ο τραπεζικός του λογαριασμός φουσκώνει με γεωμετρική πρόοδο. Παίζει σε τοπ επίπεδο, είναι από τους κορυφαίους στην θέση του και κερδίζει πολλά χρήματα.

Την εβδομάδα, κάτι λιγότερο από 380.000 ευρώ προστίθενται στα εκατομμύριά του. Δεν τα λες και λίγα...

Μια εβδομαδιαία εκπομπή, βγήκε στους δρόμους και αποφάσισε να παίξει με την άγνοια των γυναικών ακόμα και για την ύπαρξή του. Τι έκαναν, λοιπόν; Έδειξαν μια φωτογραφία του, προφανώς τα κορίτσια δεν... ενθουσιάστηκαν κιόλας, για να ακολουθήσει η γνωστοποίηση των χρημάτων που λαμβάνει.

Ε, δεν ήθελε και πολύ για να ξεκινήσει το κράξιμο (δεν τα παίρνει από εσένα κυρία μου, χαλάρωσε!). Άπαντες αντέδρασαν με τον δικό τους τρόπο και μάλιστα μια είπε ότι είναι... αηδιαστικό να παίρνει τόσα χρήματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ