ΣΤΗΛΕΣ

Πόσα θες να μας τρελάνεις

Πόσα θες να μας τρελάνεις

Ένα παλικάρι από την Ολλανδία εκτελεί φάουλ με τρόπο μαγικό και ονειρεμένο, που θα ζήλευαν και οι μετρ του είδους. Απίστευτα φάλτσα και η μπάλα καταλήγει "συστημένη" στο πλεχτό (VIDEO).

Αν κρίνει κάποιος από τον τρόπο που εκτελεί φάουλ, πρέπει να ξέρει πολλά... κιλά μπάλα. Πρέπει, δε, να είναι το ίδιο ερωτική η σχέση του με το φαγητό όσο και με την "στρογγυλή θεά", την οποία μεταχειρίζεται όπως γουστάρει.

Οι εκτελέσεις φάουλ του είναι μοναδικές, ανεπανάληπτες, τέτοιες που θα προκαλούσαν ακόμα και τους κορυφαίους του είδους για να συγκριθούν μαζί του.

Σύμφωνοι, είναι αλλιώς να βάζεις το φιλαράκι σου στο τέρμα και να τον "εκτελείς", από το να σουτάρεις σε συνθήκες αγώνα, αυτό όμως ουδόλως μειώνει τις "ζωγραφιές" του και το πως καταφέρνει να βάζει απίστευτα φάλτσα στην μπάλα.

Θυμίζει εν πολλοίς τις εκτελέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει ένα στυλ που δεν μπορεί να το αντιγράψει κάποιος με ευκολία. Ο νεαρός Ολλανδός πάντως, τα καταφέρνει μια χαρά και είναι και "τσαχπίνης" όταν βρίσκει δίχτυα.

Δεν χρειάζονται άλλες "σάλτσες" και "καρυκεύματα", διότι η εικόνα είναι "νόστιμη" από μόνη της. Καθίστε αναπαυτικά μπροστά στο PC σας και απολαύστε το παρακάτω βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ