ΣΤΗΛΕΣ

Πλάκωσαν τον διαιτητή στο ξύλο και έχασαν

Πλάκωσαν τον διαιτητή στο ξύλο και έχασαν

Στιγμές απίστευτης βίας στην Παραγουάη, με ποδοσφαιριστές να χτυπούν διαιτητή επειδή τους απέβαλλε και τελικά να χάνουν το παιχνίδι λόγω κόκκινων καρτών! Όλα ξεκίνησαν με τάκλιν-καράτε. Δείτε το VIDEO!

Το να ξεφεύγουν οπαδοί το έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα, να βλέπουμε όμως και ποδοσφαιριστές να χτυπούν διαιτητή δεν είναι και συχνό φαινόμενο. Ευτυχώς...

Στην Παραγουάη, τα πράγματα φαίνεται πως είναι πιο βίαια, αφού σ' ένα ματς ανάμεσα στην Κορονέλ Ρομέρο και την Πορβενίρ, η κατάσταση ξέφυγε και ο διαιτητής έφυγε κυριολεκτικά με τις κλωτσιές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας παίκτης της Πορβενίρ έκανε δολοφονικό μαρκάρισμα και ο διαιτητής έδειξε κατευθείαν κόκκινη κάρτα. Ένας συμπαίκτης του αμέσως την "έπεσε" στον διαιτητή και εκείνος έδειξε πάλι κόκκινη. Και μετά πάλι το ίδιο και έπειτα κι άλλα αποβολή.

Ώσπου ο διαιτητής της αναμέτρησης περικυκλώθηκε, τα αίματα άναψαν και έπεσαν κλωτσιές και μπουνιές από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Όπως είναι λογικό, η Κορονέλ Ρομέρο πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά, λόγω πολλών αποβολών της αντίπαλης ομάδας. Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ