ΣΤΗΛΕΣ

Πήρε δύο κίτρινες και συνέχισε τον αγώνα!

Huddersfield Town v Sheffield Wednesday at the John Smith's Stadium, Huddersfield (0-0).
Jack Hunt and Jeremy Helan.
Huddersfield Town v Sheffield Wednesday at the John Smith's Stadium, Huddersfield (0-0). Jack Hunt and Jeremy Helan. HUDDERSFIELD DAILY EXAMINER

Στον αγώνα της Χάντερσφιλντ με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ ο διαιτητής Μικ Ράσελ έδειξε δύο κίτρινες κάρτες στον Ζέρεμι Χέλαν, αλλά δεν τον απέβαλλε! Δείτε το Video

Πολλά παράξενα έχουν συμβεί κατά καιρούς στον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά δεν είχαμε δει παίκτη να δέχεται δύο κίτρινες κάρτες και να μην αποβάλλεται από τον διαιτητή!

Αυτό έγινε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στον αγώνα της δεύτερης κατηγορίας μεταξύ της Χάντερσφιλντ και της Σέφιλντ Γουένσντεϊ (0-0), όπου ο διαιτητής Μικ Ράσελ, έδειξε δύο κίτρινες κάρτες σε παίκτη και δεν τον απέβαλλε!

Ο Ζέρεμι Χέλαν (με το νούμερο 24) είδε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 9ο λεπτό για θέατρο μέσα στη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 26ο λεπτό είδε και δεύτερη ξανά για φάουλ στην μεσαία γραμμή.

Παρά τις φωνές των αντιπάλων ο παίκτης δεν αποβλήθηκε, διότι διαιτητής Ράσελ στην πρώτη κίτρινη για το θέατρο μέσα στην περιοχή είχε σημειώσει λάθος νούμερο φανέλας στο μπλοκάκι του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ