ΣΤΗΛΕΣ

Πανό κατά των ιδιοκτητών της Παρί από τους φανς της Μπαστιά

Πανό κατά των ιδιοκτητών της Παρί από τους φανς της Μπαστιά

Tην ώρα που η γαλλική κοινωνία είναι ακόμα συγκλονισμένη από το μπαράζ αιματηρών επιθέσεων στο Παρίσι, οι οπαδοί της Μπαστιά συνδέουν τους ιδιοκτήτες της Παρί με την... τρομοκρατία!

Η αναμέτρηση της Μπαστιά με την Παρί είχε τρομερό ενδιαφέρον εντός γηπέδου, με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν το εις βάρος τους 2-0 και να θριαμβεύουν με 4-2 επί των δις πρωταθλητών Γαλλίας, είχε όμως και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Για αυτό φρόντισαν οπαδοί της Μπαστιά που βρίσκονταν στο ένα από τα δύο πέταλα, καθώς ύψωσαν ένα πανό με στόχο τους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πανό κατά των ιδιοκτητών της Παρί από τους φανς της Μπαστιά

Μετά τη νέα "σφαλιάρα" η Παρί Σεν Ζερμέν του Λοράν Μπλαν υποχώρησε στην 4η θέση της Ligue 1, πίσω από Μαρσέιγ, Λιόν και Σεντ Ετιέν

"Το Κατάρ χρηματοδοτεί την Παρί Σεν Ζερμέν και την τρομοκρατία", έγραφε χαρακτηριστικά το πανό, και δεν αποκλείεται η διοίκηση της ομάδας της Κορσικής να κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το πώς πέρασε ένα πανό με τέτοιο "επιθετικό" περιεχόμενο στις εξέδρες.

Το σίγουρο είναι πως με αυτή την κίνηση οι ultras της Μπαστιά δεν επέλεξαν τον καλύτερο τρόπο για να τιμήσουν τα θύματα Charlie Hebdo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ