ΣΤΗΛΕΣ

Πανηγυρισμός με (πολιτικά) μηνύματα!

Πανηγυρισμός με (πολιτικά) μηνύματα!

Ο Βολιβιανός επιθετικός, Κάρλος Σαουσέδο, σκόραρε σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην εθνική Χιλής, με τον πανηγυρισμό του να περνά έμμεσα πολιτικά μηνύματα. (videos)

Ο διεθνής Βολιβιανός επιθετικός της Δεπορτίβο Σαπρίσα, σκόραρε με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην εθνική Χιλής, πανηγυρίζοντας με ένα τρόπο που γέννησε ερωτήματα και έστειλε πολλά μηνύματα, όσον αφορά τα σύνορα της χώρας του.

Ο Κάρλος Σαουσέδο έπεσε στο έδαφος και παρίστανε ένα ψάρι που προσπαθεί να κολυμπήσει. Όλοι, Βολιβιανοί και Χιλιανοί, απόρησαν με τον τρόπο πανηγυρισμού του, ωστόσο ο επιθετικός της Δεπορτίβο Σαπρίσα, εξήγησε τους λόγους. "Υπενθυμίζω ότι όλη η χώρα αξίζει να έχει πρόσβαση στη θάλασσα"

Υπενθυμίζεται ότι με τα ισχύοντα σύνορα η Βολιβία δεν έχει καμία πρόσβαση στον Ειρηνικό ωκεανό και σκοπεύει να φέρει ενώπιον της διεθνούς Δικαιοσύνης, στη Χάγη, την διαφορά που την χωρίζει από το 1879 με την Χιλή ( φιλική αντίπαλός της σε ποδοσφαιρικό επίπεδο)

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, η Βολιβία τιμά την "Ημέρα της Θάλασσας" (Día del Mar), στην επέτειο της απώλειας της πρόσβασης της χώρας στον Ειρηνικό, πριν από 134 χρόνια, μετά την νίκη της Χιλής, στον πόλεμο του Ειρηνικού.

Ο πανηγυρισμός...

Τα γκολ του αγώνα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ