ΣΤΗΛΕΣ

Όταν διακόπτονται οι συνεντεύξεις Τύπου

Όταν διακόπτονται οι συνεντεύξεις Τύπου

Με αφορμή το "ντου" των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης στη συνέντευξη Τύπου του Αντσελότι το Sport24.gr θυμάται διάφορες ανάλογες καταστάσεις. (VIDEOS)

O Κάρλο Αντσελότι δεν κατάφερε να ξεκινήσει υπό φυσιολογικές συνθήκες τη συνέντευξη Τύπου του αφού δέχτηκε την εισβολή αρκετών παικτών με πρώτο και καλύτερο τον Σέρχιο Ράμος. Με αφορμή αυτή την "επίσκεψη" εμείς θυμηθήκαμε διάφορες ανάλογες περιπτώσεις που έχουν συμβεί και έχουν σκορπίσει απλόχερα γέλιο.

Το μπουγέλο στον Σκολάρι

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις πέρα από αυτή του Αντσελότι είναι το "ντου" που έκαναν οι παίκτες της Παλμέιρας στον Σκολάρι.

Ο έμπειρος κόουτς έδινε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος ενός αγώνα που σήμαινε την εξασφάλιση του τίτλου για την ομάδα του. Λίγο μετά την έναρξη της ομιλίας του οι παίκτες της Παλμέιρας μπήκαν στην αίθουσα και άρχισαν να λούζουν τον Σκολάρι με ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Ευτυχώς ο έμπειρος κόουτς είχε μια πετσέτα μαζί του και πρόλαβε να καλυφθεί...

Η γιορτή για το Πράσινο Ακρωτήρι

Πριν από περίπου 1,5 χρόνο το Πράσινο Ακρωτήρι έγραφε ιστορία αφού για πρώτη φορά προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής.

Το 2-0 επί της Αγκόλα έδωσε τη μεγάλη πρόκριση και ο προπονητής της ομάδας βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου με μια σημαία. Λίγο αργότερα οι παίκτες του έκαναν "ντου" και όλοι μαζί άρχισαν να τραγουδούν.

Το "ντου" σε Μπαρτζώκα και Σπανούλη

Φυσικά από αυτές τις περιπτώσεις δεν θα μπορούσε να λείπει και η χώρα μας. Από όσα έχουν γίνει επιλέξαμε το μπουγέλο στον Γιώργο Μαρτζώκα και τον Βασίλη Σπανούλη από τους υπόλοιπους ερυθρόλευκους.

Ο χαβαλές Τζόκοβιτς

Ο Γκριγκόρ Ντίμιτροφ μόλις είχε τελειώσει τον αγώνα του και έδινε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Μέχρι εδώ όλα καλά, ώσπου ο Νόλε Τζόκοβιτς αποφάσισε να ανέβει και εκείνος στο πάνελ. Ο Σέρβος πήρε σαν κύριος την καρέκλα του και ανέβηκε πάνω σαν να μην τρέχει τίποτα.

Την ίδια ώρα ο Βούλγαρος τενίστας προσπαθούσε να κρατηθεί και να μη γελάσει αλλά δεν τα κατάφερε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπαλοτέλι, μια κατηγορία μόνος του

Φυσικά από τη συγκεκριμένη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μάριο Μπαλοτέλι. Τι είχε κάνει ο θεοπάλαβος Ιταλός;

Περνούσε απέξω από την αίθουσα Τύπου την ώρα που μέσα ήταν άνθρωποι της Ίντερ και είπε να μπει μέσα να πει ένα "γεια". Όπως ήταν φυσιολογικό, η συνέντευξη Τύπου διακόπηκε και μετά όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ