ΣΤΗΛΕΣ

Ολυμπιονίκης άφησε μονόφθαλμη τη γυναίκα του!

Ολυμπιονίκης άφησε μονόφθαλμη τη γυναίκα του!

Ο κορυφαίος Αμερικανός σκιέρ, Μπόντι Μίλερ χτύπησε με ένα μπαλάκι του γκολφ στο δεξί μάτι τη γυναίκα του. Το τελευταίο κατόρθωμα σε μια μακρά λίστα για τον εκκεντρικό αθλητή.

Διαφορετικά περίμενε η Μόργκαν Μπεκ τα πρώτα Χριστούγεννα στο πλευρό του συζύγου της, Μπόντι Μίλερ.

Ο Αμερικανός πρωταθλητής του αλπικού σκι, Χρυσός Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής και νικητής του παγκοσμίου κυπέλλου χτύπησε ένα μπαλάκι του γκολφ την επαγγελματία παίκτρια του μπιτς βόλεϊ και μοντέλο σε μια φιλική παρτίδα γκολφ.

Ο Μίλερ, ο οποίος αναρρώνει μετά από επέμβαση στο αριστερό γόνατο και δεν θα επιστρέψει στους αγώνες πριν από τον Φεβρουάριο, προσπαθεί να "σκοτώσει" το χρόνο του παίζοντας γκολφ. Λίγο έλειψε βέβαια να αφήσει στον τόπο τη νεαρή γυναίκα του με την οποία παντρεύτηκε μόλις τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Μόργκαν περιέγραψε το συμβάν στο Twitter και ανέβασε και τη σχετική φωτογραφία. Ήταν τυχερή και δεν προκλήθηκε καμιά ζημιά στο μάτι της. Τώρα το σπίτι των Μίλερ έχει δύο τραυματίες.

Ολυμπιονίκης άφησε μονόφθαλμη τη γυναίκα του!

Το ζεύγος Μίλερ σε παλαιότερη ευτυχισμένη στιγμή

Ο Μίλερ, ένας από τους σπουδαιότερους σκιέρ όλων των εποχών, έχει πραγματικά περίεργη ιστορία. Μεγάλωσε στη φύση σε σπίτι δίχως ηλεκτρικό και τρεχούμενο νερό, σε παλαιότερη συνέντευξη του στο περιοδικό Rolling Stone είχε αποκαλύψει πως έχει αγωνιστεί πολλές φορές μεθυσμένος σε μια δήλωση που προκάλεσε κατακραυγή.

Αν δεν ήταν σκιέρ, θα μπορούσε να κάνει καλή καριέρα στο τένις, αφού όσοι τον έχουν δει να παίζει κάνουν λόγο για εξαιρετική περίπτωση. Συμμετείχε δε και στα προκριματικά της αμερικανικής ομοσπονδίας για το US Open, ωστόσο δεν ολοκλήρωσε την προσπάθεια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ